Αρχική » Διεθνή

Bayraktar: Σημάντική εξέλιξη από τον Καναδά για την Τουρκία

Ο Καναδάς υποστήριξε το 2020 ότι τα UAV που παράγονται στην Τουρκία χρησιμοποιήθηκαν από τις αζερικές δυνάμεις εναντίον της Αρμενίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Bayraktar: Σημάντική εξέλιξη από τον Καναδά για την Τουρκία

H Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, με τον Καναδά να καταλήγει σε συμφωνία με την Τουρκία για άρση των περιορισμών στις εξαγωγές όπλων που ίσχυαν από το 2020.

Δύο πηγές, που ζήτησαν ανωνυμία, είπαν στο Reuters ότι η Τουρκία αναμένεται να στείλει σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελικά έγγραφα σχετικά με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, κάτι που θα ανοίξει το δρόμο στον Καναδά να άρει άμεσα τους περιορισμούς στις εξαγωγές.

Ο Καναδάς υποστήριξε το 2020 ότι τα UAV που παράγονται στην Τουρκία χρησιμοποιήθηκαν από τις αζερικές δυνάμεις εναντίον της Αρμενίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και ανέστειλε την εξαγωγή ορισμένων εξαρτημάτων, μεταξύ των οποίων και τις κάμερες, που χρησιμοποιούνταν στα τουρκικά UAV.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Η Ρωσία δίνει πληροφορίες στο Ισραήλ για δολοφονίες;

Τι λέει η Bundeswehr για τα άρματα μάχης που πρέπει να δει σοβαρά και η Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Σημάντική εξέλιξη από τον Καναδά για την Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ