Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Προκαλεί ο Ερντογάν για να κερδίσει τις εκλογές – «Αιώνα της Τουρκίας» υπόσχεται!

Αποκάλυψε το στόχο του για τις εκλογές ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που δε σταματάει τις προκλήσεις.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Προκαλεί ο Ερντογάν για να κερδίσει τις εκλογές - «Αιώνα της Τουρκίας» υπόσχεται!

Δε σταματάει το ενδιαφέρον στα ελληνοτουρκικά, με τις προκλήσεις να έχουν φουντώσει από την πλευρά της Τουρκίας και συγκεκριμένα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει να μιλάει για το εξοπλιστικό κομμάτι της χώρας, ενώ έχει αρχίσει να τάζει «αιώνα της Τουρκίας».

«Τις επόμενες ημέρες θα εμφανίσουμε στον λαό μας νέα σχέδια που θα αυξήσουν την ισχύ μας στις θάλασσες, στους αιθέρες αλλά και στην ξηρά. Το σημείο που φτάσαμε είναι σημαντικό αλλά δεν είναι στο επίπεδο που θα μας φέρουν στον πραγματικό μας στόχο.

Τον αγώνα μας τον συνεχίζουμε με μεγάλο κόπο και πολλούς πόρους, όμως έχει μείνει λίγος χρόνος για να υψώσουμε τη σημαία μας πάνω στα κάστρα.

Τα αμυντικά μας προγράμματα τα οποία συνεχίζουμε, τα βλέπουμε ως συμπλήρωμα της πολιτικής και οικονομικής μας ισχύος. Κι αν το πετύχουμε αυτό, με τη βοήθεια του Θεού, θα ξεκινήσει ο ‘αιώνας της Τουρκίας’. Αυτό δεν θα είναι ένα απλό σύνθημα», είπε αρχικά ο Ερντογάν.

Ελληνοτουρκικά: Πρώτος ο Κιλιτσντάρογλου στις δημοσκοπήσεις!

Τα νέα ωστόσο δεν είναι καλά για τον Τούρκο πρόεδρο, που φαίνεται ότι έχει χάσει μεγάλο κομμάτι του λαού που τον στήριζε.

Πλέον στις δημοσκοπήσεις, πρώτος έρχεται ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έμπειρος τούρκος δημοσκόπος Ιμπραχίμ Ουσλού, ο οποίος τονίζει ότι «ο Kιλιτσντάρογλου είναι πάνω από το 50%  και ίσως νικήσει από τον πρώτο γύρο».

Ο Ερντογάν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λαϊκίσει όσο μπορεί, προκειμένου να κερδίσει πίσω τον κόσμο, ωστόσο δε φαίνεται ότι το καταφέρνει μέχρι τώρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Προκαλεί ο Ερντογάν για να κερδίσει τις εκλογές – «Αιώνα της Τουρκίας» υπόσχεται!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ