Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Spike NLOS στα Μαχητής και πορεία προς τα Ανατολικά

Ο ελληνικός σχεδιασμός περιλαμβάνεται τον εξοπλισμό των «Μαχητής» με Spike NLOS.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Spike NLOS στα Μαχητής και πορεία προς τα Ανατολικά

Ελληνοτουρκικά: Spike NLOS στα Μαχητής και πορεία προς τα Ανατολικά να κοιτάζουν προς τον εχθρό.

Οι ελληνικές κανονιοφόροι κλάσης Μαχητής θα φέρουν βάσει του σχεδιασμού του Πολεμικού Ναυτικού Spike NLOS ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει με τα μεγάλα πλοία που αποσύρει η αμερικανική ακτοφυλακή.

Ο ελληνικός σχεδιασμός περιλαμβάνεται τον εξοπλισμό των «Μαχητής» με Spike NLOS.

Ελληνοτουρκικά: Spike NLOS στα Μαχητής και πορεία προς τα Ανατολικά

Οι Spike NLOS, με εμβέλεια 32 χιλιομέτρων, έχουν τη δυνατότητα συλλογής πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, με δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ στόχων κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το Πολεμικό Ναυτικό σκοπεύει να τοποθετήσει Spike NLOS (στην έκδοση των Spike ER με δραστικό βεληνεκές 8.000 μέτρων) και στα τέσσερα αμερικανικά Mark V που έχει πάρει από τις ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα, λίγο πριν την μαζική παραγωγή του έχει φτάσει το ελληνικό laser που καταστρέφει τα Bayraktar.

Ο Κωνσταντίνος Σούκος μίλησε στον Λάμπρο Καλαρρύτη και το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, όπου όπως σημείωσε, πριν από λίγες μέρες έγιναν οι τελικές δοκιμές και των δύο συστημάτων laser που έχει ολοκληρώσει.

Όπως ανέφερε ο δημιουργός των ελληνικών laser όπλων, αυτά αφορούν σε πλατφόρμα η οποία μπορεί να βρίσκεται σε επανδρωμένο και μη επανδρωμένο όχημα, με κεφαλή laser 300 κιλοβάτ «καθώς και ιβρυδικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικού παλμού».

Το δεύτερο ελληνικό όπλο laser αφορά σε ρυμουλκούμενη πλατφόρμα, με laser 100 κιλοβάτ «και μικροκυματική τηλεκατευθυνόμενη ακτινοβολία».

Σκοπός των όπλων αυτών είναι πρώτο η τύφλωση των drone, δεύτερο η ανάφλεξη ή η διάτρησή τους και τρίτο η καταστροφή των ηλεκτρονικών τους συστημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Eλληνοτουρκικά: Αδειασαν από στρατό οι Τούρκοι τον Έβρο και το Αιγαίο – Τι συνέβη και άδειασαν τα τουρκικά στρατόπεδα;

Ελληνοτουρκικά: Νέες απειλές Ακάρ κατά της Ελλάδας – «Οι πύραυλοι S-400 είναι έτοιμοι για εκτόξευση, αν χρειαστεί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Spike NLOS στα Μαχητής και πορεία προς τα Ανατολικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ