Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Το ελληνικό laser που καταστρέφει τα Bayraktar σε 4 δευτερόλεπτα και οι απίστευτες επιδόσεις του

«Στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε τα συστήματα αυτά στα νησιά», είπε ο δημιουργός του ελληνικού laser.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Το ελληνικό laser που καταστρέφει τα Bayraktar σε 4 δευτερόλεπτα και οι απίστευτες επιδόσεις του

Το ελληνικό laser που καταστρέφει τα Bayraktar και οι απίστευτες επιδόσεις του που αναφέει ο δημιουργός του.

Ο Κωνσταντίνος Σούκος μίλησε στον Λάμπρο Καλαρρύτη και το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, όπου όπως σημείωσε, πριν από λίγες μέρες έγιναν οι τελικές δοκιμές και των δύο συστημάτων laser που έχει ολοκληρώσει.

Όπως σημείωσε ο δημιουργός των ελληνικών laser όπλων, αυτά αφορούν σε πλατφόρμα η οποία μπορεί να βρίσκεται σε επανδρωμένο και μη επανδρωμένο όχημα, με κεφαλή laser 300 κιλοβάτ «καθώς και ιβρυδικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικού παλμού».

Το δεύτερο ελληνικό όπλο laser αφορά σε ρυμουλκούμενη πλατφόρμα, με laser 100 κιλοβάτ «και μικροκυματική τηλεκατευθυνόμενη ακτινοβολία».

Σκοπός των όπλων αυτών είναι πρώτο η τύφλωση των drone, δεύτερο η ανάφλεξη ή η διάτρησή τους και τρίτο η καταστροφή των ηλεκτρονικών τους συστημάτων.

Το ελληνικό laser που καταστρέφει τα Bayraktar σε 4 δευτερόλεπτα και οι απίστευτες επιδόσεις του

Ο κ. Σούκος έκανε λόγο για πολύ μεγάλες επιχειρησιακές αποστάσεις των ελληνικών laser, ενώ όπως είπε, «η τοποθέτηση των συστημάτων αυτών στα νησιά μας και τις βραχονηδίδες» θα κάνει δύσκολη «τη νυχτερινή επίσκεψη των γειτόνων μας, είτε με φουσκωτά είτε με όποιο άλλο μέσο θέλουν».

Ο δημιουργών των ελληνικών laser τόνισε πως πλέον είναι πολύ καλές οι βολές των όπλων αυτών, όπου τα εχθρικά drone «αναφλέγονται μέσα σε τέσσερα δευτερόλεπτά».

«Είμαστε πλέον ολοκληρωμένοι και προχωράμε σε μαζική παραγωγή», συμπλήρωσε ενώ υπογράμμισε ότι έχει επιτευχθεί η κατεύθυνση του ηλεκτρομαγνητικού παλμού «χωρίς παράπλευρες απώλειες». Μάλιστα σημείωσε ότι υπάρχουν σχετικά βίντεο και μαρτυρίες.

Ο κ. Σούκος ανέφερε πως πλέον το να χτυπηθεί ένα drone στα 18.000 και 20.000 πόδια «είναι πολύ απλό για εμάς» ενώ τόνισε πως η εμβέλεια του laser ξεπερνά τα 23 χλμ. (75.000 πόδια).

«Στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε τα συστήματα αυτά στα νησιά», είπε ο δημιουργός του ελληνικού laser για το οποίο όπως ανέφερε έχουν δείξει ενδιαφέρον κλιμάκια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

https://youtu.be/uFcuppXcn_g

Διαβάστε επίσης:

Eλληνοτουρκικά: Αδειασαν από στρατό οι Τούρκοι τον Έβρο και το Αιγαίο – Τι συνέβη και άδειασαν τα τουρκικά στρατόπεδα;

Ελληνοτουρκικά: Νέες απειλές Ακάρ κατά της Ελλάδας – «Οι πύραυλοι S-400 είναι έτοιμοι για εκτόξευση, αν χρειαστεί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ελληνικό laser που καταστρέφει τα Bayraktar σε 4 δευτερόλεπτα και οι απίστευτες επιδόσεις του». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ