Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Τρέλα Ακάρ – Ζητούν συζήτηση για την Γαύδο;

Το ενδιαφέρον του τουρκικού δημοσιεύματος της Millieyt είναι ότι η κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης που αναφέρεται στις δηλώσεις Ακάρ, αφορά στην Γαύδο

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τρέλα Ακάρ - Ζητούν συζήτηση για την Γαύδο;

Ελληνοτουρκικά: Τρέλα Ακάρ με τους Τούρκους να φαίνεται πως ζητούν συζήτηση ακόμα και για την Γαύδο.

Ο Χουλουσί Ακαρ κάλεσε την Ελλάδα να μην κάνει το λάθος, όπως έχει γίνει και άλλες φορές, τόνισε, στο παρελθόν με… γνωστά αποτελέσματα.

Σε άλλο του ένα επιθετικό μήνυμα προς την Ελλάδα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ υπογράμμισε πως η «Ελλάδα είναι που μας προκαλεί».

«Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση που μας γίνεται αναπάντητη. Επιδιώκουν την ένταση για πολιτικούς λόγους. Σταματήστε την προκλητική σας στάση το συντομότερο δυνατό. Θέλουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Ας μιλήσουμε, ας συζητήσουμε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε νέες δηλώσεις του ο Τούρκους αξιωματούχος.

Ελληνοτουρκικά: Τρέλα Ακάρ – Ζητούν συζήτηση για την Γαύδο;

«Μην κολλάτε σε μια περιπέτεια με την στήριξη άλλων. Μην κάνετε τέτοιο λάθος. Το κάνατε αυτό στην ιστορία, οι συνέπειες είναι γνωστές. Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν», τόνισε.

Το ενδιαφέρον του τουρκικού δημοσιεύματος της Millieyt είναι ότι η κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης που αναφέρεται στις δηλώσεις Ακάρ αφορά στην Γαύδο. Μάλιστα έχει τονιστεί η περιοχή με μεγενθυντικό φακό.

Να σημειωθεί πως στην Γαύδο, την ίδια ώρα βρίσκονταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στο νησί (σ.σ. είχε πάει πρόσφατα και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου) εδώ και 25 χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Έρχεται απάντηση στον Ερντογάν και τους τουρκικους βαλλιστικούς πυραύλους από το Ισραήλ;

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη τουρκική πρόκληση ανήμερα των Θεοφανίων – Αμφισβητούμενη η Γαύδος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Τρέλα Ακάρ – Ζητούν συζήτηση για την Γαύδο;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ