Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα – Το χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια

Τουρκοι: «Το France 24 δημοσίευσε έναν χάρτη που δείχνει το έδαφος της Τουρκίας ως "το λεγόμενο Κουρδιστάν"».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα - Το χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια

Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα σε ένα χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια.

Με το… στόμα ανοιχτό έμειναν εκατομμύρια Τούρκοι όταν είδαν στο γαλλικό κανάλι France 24 (το οποίο βλέπουν δεκάδες εκατομμύρια γαλλόφωνων και όχι μόνο σε όλο τον κόσμο) να δημοσιοποιεί χάρτη του Κουρδιστάν.

«Το France 24 δημοσίευσε έναν χάρτη που δείχνει το έδαφος της Τουρκίας ως “το λεγόμενο Κουρδιστάν” στα τελευταία του νέα», σημειώνει το φιλοκυβερνητικό tv100.com.

«Ο γαλλικός Τύπος βιάζεται να αθωώσει την τρομοκρατική οργάνωση PKK, η οποία πρόσφατα έχει μετατρέψει τους δρόμους του Παρισιού σε πεδίο μάχης. Το γαλλικό ειδησεογραφικό κανάλι France 24 έκανε ένα σκανδαλώδες ρεπορτάζ. Στην ειδική έκθεσή του χρησιμοποίησε έναν χάρτη που δείχνει μέρος της Τουρκίας ως «το λεγόμενο Κουρδιστάν», υπογραμμίζουν οι Τούρκοι.

Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα – Το χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια

«Ο γαλλικός Τύπος άφησε με το στόμα ανοιχτό στα νέα του για την τρομοκρατική οργάνωση PKK, που το τελευταίο διάστημα μετέτρεψε τους δρόμους του Παρισιού σε πεδίο μάχης», σημειώνεται.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο γαλλικός «ραδιοτηλεοπτικός σταθμός France 24 λειτουργεί σχεδόν σαν το εκδοτικό όργανο της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK με τις αναρτήσεις του».

«Εκτός αυτού, η τρομοκρατική οργάνωση PKK παρουσιάστηκε ως τρομοκρατική οργάνωση μόνο από την Τουρκία» αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Τρέλα Ακάρ – Ζητούν συζήτηση για την Γαύδο;

Ελληνοτουρκικά: Θα την πατήσουν πάλι οι Τούρκοι όπως με το Λήμνος και το Κεμάλ Ρέις – Απορούν τα ελληνικά πληρώματα με το πόσο λίγα ξέρουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Εκατομμύρια είδαν τον χάρτη που τρέμει η Άγκυρα – Το χτύπημα Μακρον στον Ερντογάν που θα θυμάται χρόνια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ