Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν – Μητσοτάκης: Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση – Συνεχίζονται ξεκάθαρες διαφορές!

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται ότι είχε η συνάντηση Ερντογάν και Μητσοτάκη, η οποία ωστόσο δεν άλλαξε πολλά σε βασικά σημεία.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Ερντογάν – Μητσοτάκης: Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση – Συνεχίζονται ξεκάθαρες διαφορές!

Μετά από αρκετές μέρες προετοιμασίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχαν τη συνάντησή τους στην Τουρκία και συζήτησαν πολλά για τη σχέση με την Ελλάδα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, οι δύο ηγέτες διαφώνησαν ξεκάθαρα για ορισμένα πράγματα και δεν άλλαξαν ούτε στιγμή τη στάση τους.

Αυτά ήταν το Κυπριακό, για τις μειονότητες και φυσικά για την ελληνική κυριαρχία στα νησιά, κάτι που δεν μπήκε καν σε συζήτηση, αφού είναι πραγματικά αστείο.

Μάλιστα όταν έφυγαν τα ΜΜΕ και οι δύο άντρες έμειναν μόνοι με τους συνεργάτες τους, έπεσαν στο… τραπέζι τα βαριά θέματα, τα οποία όπως είναι λογικό δεν κατέληξαν κάπου, έμειναν δηλαδή τα θέματα εκεί και δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στην οικονομική ατζέντα.

Ερντογάν – Μητσοτάκης: Κανείς δε γνωρίζει γιατί υπήρχαν οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών!

Αυτό που είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση, ήταν και η παρουσία στη συνάντηση των διοικητών των μυστικών υπηρεσιών των δυο χωρών, του Ιμπραήμ Καλίν και του Θεμιστοκλή Δεμίρη.

Ωστόσο κανείς δε γνωρίζει ποιος ήταν ο ρόλος τους και γιατί έδωσαν το παρών, αφού είναι κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν.

Πάντως δόθηκαν κάποιες πιθανές απαντήσεις, αφού υπάρχουν αρκετά ζητήματα, καταπολέμησης τρομοκρατίας, το μεταναστευτικό και άλλα.

Το κλίμα πάντως ήταν αρκετά καλό σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, αφού έμειναν μόνοι με τον διερμηνέα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συζήτησαν αρκετά.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν – Μητσοτάκης: Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση – Συνεχίζονται ξεκάθαρες διαφορές!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ