Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική ο Ερντογάν; «Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους»

Χαμός στην Τουρκία μετά από δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί αποχώρησης από την πολιτική.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική ο Ερντογάν; «Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους»

Έντονες συζητήσεις έχουν προκληθεί στην Τουρκία και όχι μόνο, μετά τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη βαριές ήττες σε τρεις μεγάλες τουρκικές πόλεις, με αποκορύφωμα την ψήφιση του Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη.

Έτσι αν και άρχισε ήδη να κάνει κινήσεις και να ζητάει εξηγήσεις από τους ανθρώπους του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε μία δήλωση περί αποχώρησης από την πολιτική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης του ΣΚΑΪ, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι:

«Στην πολιτική θα υψώσουμε τη σημαία της νίκης πάνω στο κάστρο και μετά θα παραδώσουμε τη σκοπιά, σε εσάς κι αυτό θα το κάνουμε έχοντας ήσυχη την καρδιά μας. Προσπαθούμε να εκτελέσουμε το καθήκον μας για να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί.

Κι εσείς ως νέοι θα κάνετε αυτό που σας αναλογεί. Εμείς τώρα πια είμαστε οι φιλοξενούμενοι της εποχής  των νέων.

Με την βοήθεια του Θεού, σύντομα εσείς θα αναλάβετε τον αγώνα και την παρακαταθήκη  που μας άφησαν οι πρόγονοι μας με τα έργα τους, τις ιδέες τους και την καρδιά τους κι εμείς την υποστηρίζουμε με  κάθε κόστος. Εσείς θα κουβαλήσετε  αυτήν την παρακαταθήκη, εσείς θα την απογειώσετε».

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Δείτε τα όσα αναφέρει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος να αποχωρήσει από την πολιτική ο Ερντογάν; «Θα παραδώσουμε τον αγώνα μας στους νέους»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ