Αρχική » Featured

S-400 Τουρκία: Για την Ελλάδα πήρε τους ρωσικούς πυραύλους η Άγκυρα – Η περίεργη δήλωση Ακάρ

Για πυραυλική επίθεση από αεροπλάνα θέλει τους S-400 η Τουρκία;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
S-400 Τουρκία: Για την Ελλάδα πήρε τους ρωσικούς πυραύλους η Άγκυρα - Η περίεργη δήλωση Ακάρ

S-400 Τουρκία: Για την Ελλάδα πήρε τους ρωσικούς πυραύλους η Άγκυρα και ποια είναι η περίεργη δήλωση του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

Για πυραυλική επίθεση από αεροπλάνα θέλει τους S-400 η Τουρκία, άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του ο Τούρκους υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Χουλουσί Ακάρ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα F-35, F-16 και S-400 όπου ερωτηθείς για το ρωσικό σύστημα τόνισε πως υπάρχει «ρητορική για τη χρήση των S-400».

«Έγινε επίθεση με πυραύλους και δεν το χρησιμοποιήσαμε; Λέμε στη Δύση, οι S-400 δεν βλάπτουν κανέναν, δεν είναι απειλή», σημείωσε.

S-400 Τουρκία: Για την Ελλάδα πήρε τους ρωσικούς πυραύλους η Άγκυρα

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, οι πύραυλοι αυτοί είναι απειλή σε αυτούς που «σκέφτονται να ρίξουν ένα αεροπλάνο και να στείλουν αεροπλάνα να επιτεθούν».

Ο Χουλουσί Ακάρ σημείωσε πως τουρκική αντιπροσωπία θα «μεταβεί στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο σχετικά με τα F-35» και για να «πραγματοποιήσει συνομιλίες στη Γερουσία σχετικά για το θέμα των F-16».

Ποια χώρα «απειλεί» σύμφωνα με τους Τούρκους να ρίξει τουρκικό μαχητικό ή να πλήξει υποδομές εντός της Τουρκίας;

Με τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο να είναι συνεχείς είναι ξεκάθαρο πως ο Χουλουσί Ακάρ βάζει στο κάδρο την Ελλάδα και τα ελληνικά μαχητικά.

Διαβάστε επίσης:

Λαβρόφ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να στείλει τους S-300 στην Ουκρανία – Χρειάζεται ρωσική άδεια

Τουρκία: Ούτε την Πρωτοχρονιά δεν σεβάστηκε – Απίστευτες προκλήσεις στο Αιγαίο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «S-400 Τουρκία: Για την Ελλάδα πήρε τους ρωσικούς πυραύλους η Άγκυρα – Η περίεργη δήλωση Ακάρ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ