Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Έξαλλοι στην Τουρκία από την κοινή άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ – Μιλούν για πρόκληση!

Χαμός στην Τουρκία - Κατηγορούν Ελλάδα και ΗΠΑ!

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Έξαλλοι στην Τουρκία από την κοινή άσκηση Ελλάδας - ΗΠΑ - Μιλούν για πρόκληση!

Εκτός εαυτού έχουν βγει στην Τουρκία αναφορικά πάντα με την κοινή στρατιωτική άσκηση την οποία πραγματοποίησαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η άσκηση των δύο χωρών, πραγματοποιήθηκε για δύο ημέρες, από την Δευτέρα 24 Ιουλίου έως την Τρίτη 25 Ιουλίου , γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις στη γειτονική χώρα.

Παρότι πρόκειται για μια άσκηση ρουτίνας στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της Ελλάδας με την Αμερική, τα μέσα της Τουρκίας μίλησαν για μια αδιανόητη πρόκληση που ως μοναδικό στόχο έχει να βλάψει τη χώρα και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Τούρκοι επιλέγουν να ανεβάσουν και πάλι τους τόνους στα ελληνοτουρκικά βάζοντας στο κάδρο και τις ΗΠΑ προκειμένου να πιέσουν και για τα θέματα ενίσχυσης που αφορούν τους ίδιους.

Θυμίζουμε πως ο Ερντογάν σε πρόσφατη ομιλία του πέταξε και πάλι καρφιά, λέγοντας πως παρά τα εμπόδια και τα φανερά και κρυφά εμπάργκο, η Τουρκία δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της αμυντικής της βιομηχανίας.

Ακόμη έκανε και μια επικοινωνιακή επίδειξη δύναμης, προσθέτοντας πως σε χερσαία, εναέρια και θαλάσσια μέσα καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες της με εγχώριες και εθνικές δυνατότητες!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλοι στην Τουρκία από την κοινή άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ – Μιλούν για πρόκληση!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ