Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Αμερικανοί λένε πράγματα για τα KAAN που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της η Ελλάδα – Τι λένε για το τουρκικό μαχητικό!

Οι Αμερικανοί αναλυτές λένε κάποια σημαντικά πράγματα για τα νέα τουρκικά μαχητικά που φτιάχνουν οι Τούρκοι και πρέπει η Ελλάδα να τα λάβει σοβαρά υπόψη της και να μην εφησυχάζει.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Οι Αμερικανοί λένε πράγματα για τα KAAN που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της η Ελλάδα - Τι λένε για το τουρκικό μαχητικό!

Στα… ραντάρ των Αμερικανών έχουν μπει τα μαχητικά τουρκικά αεροσκάφη KAAN 5ης γενιάς, τα οποία η Ελλάδα πρέπει να προσέξει πολύ.

Συγκεκριμένα, πρώην Αμερικανός στρατιώτης, ο οποίος υπηρέτησε στον στρατό ως τεχνικός κινητήρων αεριωθουμένων, ανέλυσε το μαχητικό αεροσκάφος KAAN 5ης γενιάς της Τουρκίας.

Τονίζοντας ότι γνωρίζει 100 τοις εκατό ότι η Τουρκία θα φτιάξει ένα καλό αεροσκάφος, ο ίδιος είπε: «Η Τουρκία είναι η 4η χώρα που ανέπτυξε ένα μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς δεν είναι κάτι που πρέπει να υποτιμηθεί».

Το τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς KAAN συνεχίζει να προσελκύει την προσοχή του κόσμου και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα.

KAAN: Κολακευτικά σχόλια από τους Αμερικανούς!

«Το εγχώριο πολεμικό αεροπλάνο της Τουρκίας είναι κάτι περισσότερο από ένα όπλο», τόνισε στη συνέχεια ο πρώην Αμερικανός στρατιώτης, με μεγάλη εμπειρία σε αυτά τα προγράμματα.

«Συχνά πιστεύω ότι το αεροπλάνο νέας γενιάς μιας χώρας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα. Είναι σύμβολο εθνικής υπερηφάνειας, σύμβολο αυτονομίας, διπλωματικό εργαλείο και μάλιστα αποτρεπτικό ενάντια στον πόλεμο».

Μάλιστα έγινε αναφορά και στα F-35 που τελικά δεν πουλήθηκαν από την Αμερική στην Τουρκία και την οδήγησαν να δημιουργήσει το KAAN.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Αμερικανοί λένε πράγματα για τα KAAN που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της η Ελλάδα – Τι λένε για το τουρκικό μαχητικό!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ