Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Leopard 2HEL: Το παράδοξο των ελληνικών αρμάτων που κάνουν τους Τούρκους να απορούν

Να σημειωθεί πως με αυτόν τον τρόπο ο Ελληνικός Στρατός αξιοποιεί τα μεγάλα αποθέματα διαμετρήματος 105 χλστ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ολυμπιακός: Τρίβει τα χέρια του Μεντιλίμπαρ με αυτά που βλέπει στο Ρέντη

Leopard 2HEL: Το παράδοξο των ελληνικών αρμάτων που κάνουν τους Τούρκους να απορούν έχει να κάνει με το πυροβόλο 105 χλστ.

Aκόμα δεν έχουν καταλάβει οι Τούρκοι πως έχουν καταφέρει οι Έλληνες να βάλουν πυροβόλο των 105 χλστ. στα ελληνικά Leopard αντί αυτού των 120 χλστ.

Να σημειωθεί πως με αυτόν τον τρόπο ο Ελληνικός Στρατός αξιοποιεί τα μεγάλα αποθέματα διαμετρήματος 105 χλστ. που διαθέτει σε αντίθεση με τα περιορισμένα αποθέματα πυρομαχικών 120 χλστ..

«Η Ελλάδα έχει εγκαταστήσει πυροβόλα 105 χιλιοστών στα άρματα μάχης Leopard-2HEL για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Πρέπει να έχει κατασκευαστεί για να χρησιμοποιεί τα βλήματα των 105 χλστ. Αναρωτιέμαι πώς κάνουν fire control» ρωτάνε Τούρκοι χρήστες του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τρέλα της Σερβίας για τα ελληνικά μαχητικά – Θέλουμε 12 για να γίνουμε μεγάλη δύναμη λέει ο Βούτσιτς

Οι Αμερικανοί λένε πράγματα για τα KAAN που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της η Ελλάδα – Τι λένε για το τουρκικό μαχητικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Leopard 2HEL: Το παράδοξο των ελληνικών αρμάτων που κάνουν τους Τούρκους να απορούν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ