Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Η Ελλάδα πέρασε και την Τουρκία στον τομέα που δεν το περίμεναν οι Τούρκοι

Ποιος να το έλεγε στους Τούρκους ότι η Άγκυρα είδε τόσο σύντομα την πλάτη της Αθήνας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Η Ελλάδα πέρασε και την Τουρκία στον τομέα που δεν το περίμεναν οι Τούρκοι

Η Ελλάδα πέρασε και την Τουρκία στον τομέα που δεν το περίμεναν οι Τούρκοι αφού είχαν ξεγράψει τους Έλληνες.

Η οικονομική κρίση χτύπησε σκληρά την ελληνική οικονομία, η οποία μόλις άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της, βρέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημιά του κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως η ελληνική οικονομιά βρίσκει σιγά σιγά το… μομέντουμ της, αφού το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) προβλέπει ανάπτυξη 5,2% για την Ελλαδα το 2022.

Πρώτη στην ανάπτυξη της οικονομίας της στην Ευρώπη προβλέπεται να είναι η Ιρλανίδα με 9% και δεύτερη έρχεται η Ελλάδα με 5,2%.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί η τουρκική οικονομία με 5%, η Ολλανδία με 4%, η Ισπανία με 4,3% και στην έκτη θέση βρίσκεται η Πολωνία, με την ανάπτυξη της οικονομίας της να προβλέπεται στο 3,8%.

Η Ελλάδα πέρασε και την Τουρκία στον τομέα που δεν το περίμεναν οι Τούρκοι

Ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο με 3,5% και η Ιταλία με 3,2% ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν η Δανία με 2,6% και η Γαλλία με 2,5%. Στο 2,5% προβλέπεται να είναι η ανάπτυξη και της βελγικής οικονομίας.

Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι Ελβετία με προβλεπόμενη ανάπτυξη 2,2% και η Γερμανια με 1,5% ανάπτυξη.

Σοκαριστική είναι η πρόβλεψη για την ανάπτυξη της γερμανικής οικονομίας.

Τέλος η ρωσική οικονομία θα συρρικνωθεί το 2022 αφού προβλέπεται να καταγράψει ύφεση -3,4%.

Το εντυπωσιακό για κάποιους είναι που οι Τούρκοι βλέπουν πλέον την πλάτη της Ελλάδας, ένα ενδεχόμενο που η Άγκυρα είχε σχεδόν ξεγράψει, μετά τη συνεχή οικονομική κρίση που βίωσε η Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος τα Στενά – Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν την παράκαμψη της Τουρκίας

Είναι επίσημο για τους επιστήμονες – Η έκπληξη με το ελληνικό DNA στους σύγχρονους Τούρκους – Τα ποσοστά που κρύβει η Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα πέρασε και την Τουρκία στον τομέα που δεν το περίμεναν οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ