Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι φτιάχνουν και backup του TCG ANADOLU με προκλητικό όνομα;

Τα τουρκικά ναυπηγεία και οι αμυντικές εταιρείες σχεδιασμού κάνουν τις δικές τους προετοιμασίες.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Οι Τούρκοι φτιάχνουν και backup του TCG ANADOLU με προκλητικό όνομα;

Οι Τούρκοι φτιάχνουν και backup του TCG ANADOLU με προκλητικό όνομα αφού το νέο τουρκικό αεροπλανοφόρο θα ονομαστεί, όταν κατασκευαστεί, «Θράκη»;

Το μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο, TCG ANADOLU (L400), είναι ένα Αμφίβιο Επιθετικό Πλοίο πολλαπλών χρήσεων, «το μεγαλύτερο πλοίο στην ιστορία του Τουρκικού Ναυτικού».

Μάλιστα το ANADOLU, προστέθηκε τις προάλλες στον κατάλογο των πλοίων της Διοίκησης του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Οι Τούρκοι φτιάχνουν και backup του TCG ANADOLU με προκλητικό όνομα;

Επειδή η τουρκική Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων για κάθε της πλοίο έχει και ένα εφεδρικό, το οποίο αναλαμβάνει δράση κατά την περίοδο εργασιών συντήρησης και επισκευής, το ANADOLU αναμένεται να έχει ως backup το TCG TRAKYA.

«Δεν υπάρχει απόφαση σχετικά με αυτό αυτή τη στιγμή. Αλλά τόσο το ναυπηγείο μας όσο και άλλες εταιρείες σχεδιασμού κάνουν τις δικές τους προετοιμασίες όταν προκύπτει μια τέτοια κατάσταση», ανέφερε σε σχετική ερώτηση ο Ισμαήλ Ντεμίρ, πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής Βιοχμηχανίας.

«Ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ένα έργο μηχανικής στο τραπέζι, θέλουμε πάντα οι εταιρείες μας να είναι έτοιμες για την επόμενη φάση», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, σε έναν ισχυρισμό που θα συζητηθεί προχώρησαν ο Ρώσος διοικητής της Πολεμικής Αεράμυνας, Αντιστράτηγος Αντρέι Ντεμίν, καθώς και ο αναπληρωτής αρχιστράτηγος της Αεροδιαστημικής Δύναμης.

Οι Ρώσοι αξιματούχοι ανακοίνωσαν ότι «περισσότερα από 100 μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar-TB που παρασχέθηκαν στην Ουκρανία καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία».

«Η ανακοίνωση έρχεται καθώς η Μόσχα γιόρτασε τη Ρωσική Ημέρα των Δυνάμεων Αεράμυνας στις 9 Απριλίου. Ο αριθμός των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που αποστέλλονται από την Τουρκία είναι σημαντικά μικρότερος από την εκτίμηση της Ρωσίας, καθώς η Άγκυρα είχε νωρίτερα αναγνωρίσει δημόσια την παράδοση μόλις 50 τέτοιων drones στο Κίεβο», αναφέρει το eurasiantimes.com.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Γιατί εξαφανίστηκαν τα τουρκικά drone;

Ελληνοτουρκικά: Ηρεμία τέλος – Άρχισαν και πάλι τις προκλήσεις οι Τούρκοι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι φτιάχνουν και backup του TCG ANADOLU με προκλητικό όνομα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ