Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν – «Τα βήματα της Ελλάδας αποτελούν απειλή»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνει ξεκάθαρα ό,τι μπορεί για να... χτυπήσει τους λαϊκιστές για να τους πάρει μαζί του στις εκλογές.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν - «Τα βήματα της Ελλάδας αποτελούν απειλή»

Ένα εθνικιστικό προεκλογικό μανιφέστο έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος του με τις εκλογές της 14ης Μαΐου να πλησιάζουν.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος έκανε επίθεση για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα τονίζοντας ότι:

«Το Αιγαίο και η Αν. Μεσόγειος είναι από τους βασικούς πυλώνες της Γαλάζιας Πατρίδας μας και εκεί θα προστατεύσουμε τα νόμιμα συμφέροντα της χώρας μας όπως και της «ΤΔΒΚ» επιστρατεύοντας όλες τις δυνατότητες μας.

Τα βήματα της Ελλάδας που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες απειλούν την ασφάλεια της Τουρκίας σε Αιγαίο και Αν Μεσόγειο. Αυξάνεται ο ενεργειακός περιφερειακός ανταγωνισμός».

Ερντογάν: Εγώ έκανα την Αγιά Σοφιά τζαμί!

Για ακόμη μία φορά φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει και την Αγία Σοφιά, λέγοντας ότι αυτός ήταν που την έκανε τζαμί και μάλιστα είναι πολύ περήφανος για αυτό.

«Στο παρελθόν έλεγαν ‘σε αυτή τη γεωγραφία, δεν μπορεί να γίνει, δεν μπορούν να το τολμήσουν’. Αποδείξαμε ότι όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Υπάρχουν παραδείγματα όπως η ήττα των πραξικοπηματιών μέχρι την επαναλειτουργία της Αγιάς Σοφιάς ως τζαμί και τις επιχειρήσεις πέραν των συνόρων.

Έλεγε ο ποιητής: Θα ανοίξει η Αγιά Σοφιά, θα ανοίξει, θα ανοίξει. Και εγώ το διάβασα τότε αυτό. Και τι έγινε; Άνοιξε η Αγιά Σοφιά και αυτό το καταφέραμε εμείς», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη πρόκληση Ερντογάν – «Τα βήματα της Ελλάδας αποτελούν απειλή»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ