Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν και ο Ερντογάν τάζει τουρκικούς κινητήρες στο τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος ΚΑΑΝ ως το 2030!

Το 2030 θα πετά με τουρκικούς κινητήρες το τουρκικό μαχητικό ΚΑΑΝ - Θριαμβολογεί ο Ερντογάν

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν και ο Ερντογάν τάζει τουρκικούς κινητήρες στο τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος ΚΑΑΝ ως το 2030!

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση θέλει να στείλει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω του τουρκικού μαχητικού αεροσκάφος ΚΑΑΝ που ετοιμάζεται να ισχυροποιηθεί.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, οι Τούρκοι εκφράζουν την βεβαιότητα πως το εν λόγω αεροσκάφος θα είναι ισάξιο με τα F-35.

Μάλιστα, μέχρι και το 2030. το ΚΑΑΝ αναμένεται να πετάει με τουρκικούς κινητήρες ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Τουρκία σκοπεύει να εκσυγχρονίσει ρωσικά μαχητικά και συγκεκριμένα τα SU-25 του Αζερμπαϊτζάν.

Ακόμη, σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από την Τουρκία, για τα F-16 της γειτονικής χώρας τα οποία συνδέονται με τις ΗΠΑ, τη Σουηδία, την Ελλάδα και την ΕΕ, ο Ερντογάν δηλώνει πως τον ερχόμενο Οκτώβριο αναμένεται να αποφασίσει το κοινοβούλιο.

Την ίδια ώρα, σε ομιλία του πέταξε και πάλι καρφιά, λέγοντας πως παρά τα εμπόδια και τα φανερά και κρυφά εμπάργκο, η Τουρκία δίνει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της αμυντικής της βιομηχανίας.

Ακόμη έκανε και μια επικοινωνιακή επίδειξη δύναμης, προσθέτοντας πως σε χερσαία, εναέρια και θαλάσσια μέσα καλύπτει σχεδόν όλες τις ανάγκες της με εγχώριες και εθνικές δυνατότητες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν και ο Ερντογάν τάζει τουρκικούς κινητήρες στο τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος ΚΑΑΝ ως το 2030!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ