Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: Πέφτουν τελικά πολύ πιο εύκολα από ότι αναμένονταν – Και με MANPAD

«Το UAV έπεσε από ύψος 2 χιλιομέτρων, αλλά πολλά σημαντικά στοιχεία παρέμειναν άθικτα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Bayraktar: Πέφτουν τελικά πολύ πιο εύκολα από ότι αναμένονταν - Και με MANPAD

Bayraktar: Πέφτουν τελικά πολύ πιο εύκολα από ότι αναμένονταν αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zvezda οι Ρώσοι έριξαν τουρκικό drone με MANPAD Igla-S.

«Στην ιστοσελίδα Zvezda, που ανήκει στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τα συντρίμμια του drone που καταρρίφθηκε από τον πύραυλο Igla.Το ρεπορτάζ υποστήριξε ότι το drone έπεσε σε ύψος δύο χιλιομέτρων», γράφει το nziv.net.

«Το UAV έπεσε από ύψος 2 χιλιομέτρων, αλλά πολλά σημαντικά στοιχεία παρέμειναν άθικτα. Παραδόθηκαν σε στρατιωτικούς μηχανικούς για περαιτέρω μελέτη», τονίζεται.

Bayraktar: Πέφτουν τελικά πολύ πιο εύκολα από ότι αναμένονταν – Και με MANPAD

Την ίδια ώρα, σαν… τρελά πουλάνε τα γαλλικά Rafale, με άλλη μία μεγάλη παραγγελία να φτάνει στα κεντρικά της Dassault Aviation.

Η Ντόχα επιθυμεί να εντάξει στην πολεμική της Αεροπορία άλλα 24 γαλλικά μαχητικά, τα οποία θα προστεθούν στα ήδη 36 Rafale F4 που έχει το Κατάρ.

Να σημειωθεί πως οι Τούρκοι επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την συμφωνία για κοινές ασκήσεις με τα καταριανά Rafale, ώστε να μάθουν τα γαλλικά μαχητικά, τα οποία διαθέτει πλέον και η Ελλάδα.

«Για την τακτική που πρέπει να αναπτύξουμε ενάντια στα αεροσκάφη Rafale που αγόρασε η γειτονική μας Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε τις δυνατότητες του αεροσκάφους ενδελεχώς. Είναι σαφές ότι θα κάνει την άλλη πλευρά να σκεφτεί πριν κάνει μια κίνηση», είχε αναφέρει σχετικά μιλώντας στο τουρκικό TRT Haber ο Τούρκος ερευνητής Τζεμ Ντόγκουτ.

Διαβάστε επίσης:

Πήγαν να βάλουν ανεμογεννήτριες στο Αιγαίο αλλά τα ελληνικά ραντάρ τις βλέπουν ως στόχο – Το πρόβλημα με τα υποβρύχια

Bayraktar: Το τέλος των τουρκικών drone ξεκίνησε από την Ουκρανία – Τι λένε οι Αμερικάνοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Πέφτουν τελικά πολύ πιο εύκολα από ότι αναμένονταν – Και με MANPAD». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ