Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι βάζουν φονικές πινακίδες στις φρεγάτες τους για τα drone που ρίχνουν

Όπως έκαναν οι σύμμαχοι στο 2ο Π.Π..

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Οι Τούρκοι βάζουν φονικές πινακίδες στις φρεγάτες τους για τα drone που ρίχνουν

Οι Τούρκοι βάζουν πινακίδες στα πολεμικά τους πλοία με τα drone του Χαφτάρ που ρίχνουν στη Λιβύη, όπως έκαναν οι σύμμαχοι στο 2ο Π.Π..

«Ειδικές σημάνσεις έχουν προστεθεί στη φρεγάτα TCG GEDİZ για τα κινεζικής κατασκευής Wing Loong II Armed Unmanned Aerial Vehicles (SİHA) που κατέρριψε στη Λιβύη», αναφέρει σε δημοσίευμά του το τουρκικό αμυντικο σάιτ savunmasanayist.com.

«Οι φρεγάτες κλάσης GABYA που ανήκουν στη Διοίκηση των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων υπηρετούν στη Λιβύη εδώ και πολύ καιρό, καθώς οι δυνατότητες αεράμυνας τους είναι προηγμένες. Οι φρεγάτες στη Λιβύη παρέχουν υποστήριξη αεράμυνας από τη θάλασσα για τα στρατεύματα στο έδαφος», τονίζεται.

Οι Τούρκοι βάζουν φονικές πινακίδες στις φρεγάτες τους για τα drone που ρίχνουν

Στη φρεγάτα TCG GEDİZ, η οποία άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό στο λιμάνι της Αττάλειας για την Ημέρα της τουρκικής Νίκης στις 30 Αυγούστου, ειδικές πινακίδες με δύο λογότυπα drone ήταν τοποθετημένα στον εκτοξευτή Mk13.

Οι δύο πινακίδες από τα κινεζικής κατασκευής Wing Loong 2 drone που καταρρίφθηκαν στη Λιβύη, τοποθετήθηκαν στο οπλικό σύστημα αεράμυνας Mk13 της τουρκικής φρεγάτας.

«Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη Λιβύη, οι υποστηρικτές του Χάφταρ απέκτησαν το κινεζικής κατασκευής σύστημα UAV τύπου Wing Loong 2 μέσω των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Νέo προκλητικό παραλήρημα Ερντογάν – «Οι Έλληνες κατέστρεψαν και έκαψαν τη Σμύρνη»

Ξεκίνησε η έλλειψη του νερού στην Κωνσταντινούπολη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι βάζουν φονικές πινακίδες στις φρεγάτες τους για τα drone που ρίχνουν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ