Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ήθελαν να σκοτώσουν τον Ζελένσκι στην επίθεση πριν δει τον Μητσοτάκη;

Πανικός μετά την έκρηξη, με κανάλια στο Telegram να κάνουν λόγο για θάνατο του Ζελένσκι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ήθελαν να σκοτώσουν Ζελένσκι από την επίθεση πριν δει τον Μητσοτάκη;

Πολύ κοντά στην ελληνική αποστολή στην Οδησσό, κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Ουκρανία, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη από ρωσικό βαλλιστικό πύραυλο.

Aπό τον πύραυλο, ο οποίος ήταν είτε Iskander είτε Onyx και την έκρηξη που ακολούθησε, δεν κινδύνεψε η ελληνική αποστολή και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα σε κανάλια στο Telegram, έγινε λόγος αρχικά για τον υποτιθέμενο θάνατο του Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Ήθελαν να σκοτώσουν Ζελένσκι από την επίθεση πριν δει τον Μητσοτάκη;

Τελικά η πληροφορία αυτή ήταν ανακριβής, αφού ο Ουκρανός πρόεδρος εμφανίστηκε υγιής λίγη ώρα μετά.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της συνάντησης των Ζελένσκι και Μητσοτάκη συνεχίστηκε κανονικά ενώ τονίζεται ότι το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού οργανώθηκε στην Ουκρανία με πάσα μυστικότητα.

Για λόγους ασφαλείας η συνέντευξη τύπου των δύο ηγετών αν και έγινε κανονικά, δεν μεταδόθηκε ζωντανά αλλά σε μαγνητοσκόπηση, για λόγους ασφαλείας.

Η συνάντηση των δύο ηγετών πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Οδησσού και διήρκησε 45 λεπτά, «όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι στο πλευρό» της Ουκρανίας, σημειώνει το abcnews.al.

Τονίζεται ότι από την έκρηξη του βαλλιστικού πυραύλου πριν από την συνάντηση Ζελένσκι – Μητσοτάκη σκοτώθηκαν τρία άτομα.

Από την ελληνική αποστολή δεν κινδύνευσε κάποιος ενώ όλα τα μέλη της είναι ασφαλείς.

Διαβάστε επίσης:

Η Τουρκία και τα ελληνικά F-35 που θα σαρώνουν τα πάντα – Γίνεται ήδη στην Ουκρανία

Το σχέδιο να γίνει η Βόρεια Θάλασσα «κεντρικό στρατόπεδο αποθήκευσης» για τα απόβλητα άνθρακα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήθελαν να σκοτώσουν τον Ζελένσκι στην επίθεση πριν δει τον Μητσοτάκη;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ