Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Καυχιέται για το «Kizil Elma» ο Ερντογάν – Νέα επίθεση προς τον Ιμάμογλου

Νέο τεστ για «Kizil Elma» - Κορυφώνεται η κόντρα του Ερντογάν με τον Ιμάμογλου

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Καυχιέται για το «Kizil Elma» ο Ερντογάν - Νέα επίθεση προς τον Ιμάμογλου

Τη στιγμή που ο Ερντογάν έχει δηλώσει ότι θα συζητήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη το θέμα των εξοπλισμών, στην Τουρκία έγινε νέο τεστ για το μη επανδρωμένο μαχητικό «Kizil Elma».

Μάλιστα, ο τούρκος πρόεδρος συνεχίζει να καυχιέται για αυτό του το επίτευγμα και το 2024 αναμένεται να είναι κομβικός χρόνος όπως δήλωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη γειτονική χώρα, Μανώλης Κωστίδης καθώς θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή ενώ το 2025 θα γίνει το πρώτο τεστ στο αεροπλανοφόρο Anadolu.

Την ίδια ώρα, ακόμη μια επίθεση με αποδέκτη τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρεμ Ιμάμογλου εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δηλώνοντας πως «Η Κωνσταντινούπολη ζει την εποχή της μιζέριας».

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Μέχρι σήμερα αναστήσαμε πολλά έργα των προγόνων μας τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί. Σύμφωνα με την διαθήκη του Μωάμεθ του Πορθητή η Αγιά Σοφία συναντήθηκε και πάλι με προσευχή προς τον Μωάμεθ και τερματίσαμε τη νοσταλγία 86 ετών.

Με το τζαμί στην περιοχή Τσάμλιτζα χτίσαμε ένα υπέροχο και μεγαλειώδες έργο το οποίο έγινε το σύμβολο της πόλης.

Χτίσαμε το τζαμί στην πλατεία Ταξίμ, που κάποτε ήταν το σύμβολο του καθεστωτος, και τοποθετούμε ένα τριαντάφυλλο στην καρδιά της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια, η Κωνσταντινούπολη σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης ζει μια εποχή μιζέριας και υποχώρησης. Τους επόμενους 9 μήνες θα εργαστούμε σκληρά και να σώσουμε την Κωνσταντινούπολη από αυτήν την εποχή της μιζέριας».

Την σκυτάλη στις δηλώσεις όμως πήρε και ο Ιμάμογλου που δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Ερντογάν, λέγοντας πως λέει ψέματα μπροστά σε τζαμιά, καθώς αυτοί  είναι που τερματίσμανε την εποχή της σπατάλης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καυχιέται για το «Kizil Elma» ο Ερντογάν – Νέα επίθεση προς τον Ιμάμογλου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ