Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Τα περιμένουν στην Ανατολική Μεσόγειο για να τα παγιδεύσουν οι Τούρκοι – Ποιο το σχέδιο

Οι Τούρκοι έχουν στηρίξει πολλά στην επικοινωνιακή τους πολιτική, στο πιθανό σενάριο να βρουν τα ελληνικά Rafale.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Rafale: Τα περιμένουν στην Ανατολική Μεσόγειο για να τα παγιδεύσουν οι Τούρκοι - Ποιο το σχέδιο

Rafale: Τα περιμένουν στην Ανατολική Μεσόγειο για να τα παγιδεύσουν οι Τούρκοι, με τα γαλλικά μαχητικά της Ελλάδας να ετοιμάζονται για την πρώτη τους αποστολή.

Πλησιάζει η ώρα που τα ελληνικά Rafale θα βρεθούν στην πρώτη τους αποστολή, με αυτή να προγραμματίζεται να είναι στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου τον Σεπτέμβριο σχεδιάζεται να λάβουν μέρος σε ισραηλινή άσκηση.

Οι Τούρκοι έχουν στηρίξει πολλά στην επικοινωνιακή τους πολιτική, στο πιθανό σενάριο να βρουν τα ελληνικά Rafale στον αέρα του Αιγαίου και της Ανατολική Μεσογείου, ώστε να αποδείξουν ότι έχουν τα μέσα να τα αντιμετωπίσουν.

Έτσι, η πιθανότητα συμμετοχής της Ελλάδας σε ισραηλινή άσκηση στην Ανατολική Μεσόγειο προβλέπεται να είναι το πρώτο crash test για τα νέα γαλλικά μαχητικά της Ελλάδας.

Rafale: Τα περιμένουν στην Ανατολική Μεσόγειο για να τα παγιδεύσουν οι Τούρκοι

Οι Τούρκοι αναμένουν να δουν τις δυνατότητές τους στα χέρια των Ελλήνων, καθώς μία πρώτη εικόνα έχουν πάρει από τα καταριανά Rafale, τα οποία συμμετέχουν σε ασκήσεις με την τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

Και στην Αθήνα όμως αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των Τούρκων, καθώς είναι σίγουροι οι Έλληνες επιτελείς πως οι μοναδικές δυνατότητες των Rafale θα προσθέσουν μία ακόμα αιτία πονοκεφάλου στην Τουρκία.

Διακριτικά η Ελλάδα έχει αποφύγει να βγάλει τα Rafale στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όμως πλησιάζει εκείνη η ώρα που θα έρθουν αντιμέτωπα με τους Τούρκους, οι οποίοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αποδείξουν πως έχουν το πάνω χέρι.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανοί: Τι αποκαλύπτουν για τα Bayraktar που κρύβει ο Ερντογάν – Πώς θα επιτίθενται και γιατί – Τι πρέπει να ξέρει η Ελλάδα

Καυχιέται για το «Kizil Elma» ο Ερντογάν – Νέα επίθεση προς τον Ιμάμογλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Τα περιμένουν στην Ανατολική Μεσόγειο για να τα παγιδεύσουν οι Τούρκοι – Ποιο το σχέδιο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ