Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Κάνει πλωτή βάση για τα υποβρύχιά της η Τουρκία

Μιλουν για κυριαρχία στην θάλασσα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Κάνει υποβρύχια βάση για τα υποβρύχιά της η Τουρκία

Κάνει πλωτή βάση για τα υποβρύχιά της η Τουρκία, με το TCG Batıray να είνα το πρώτο που ελλιμενίστηκε.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα είναι η «μοναδική αποβάθρα υποβρυχίαων του μεγέθους της στον κόσμο, κατασκευάστηκε υπό τον κύριο ανάδοχο της ASFAT».

«Ανακοινώθηκε ότι αυτή η δραστηριότητα, η οποία είναι σημαντική για την κυριαρχία της Τουρκίας στις θάλασσες, θα πραγματοποιηθεί στη Διοίκηση του Ναυπηγείου Gölcük», σημειώνεται.

Κάνει υποβρύχια βάση για τα υποβρύχιά της η Τουρκία

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος αντιναύαρχος Ζεκί Ακτούρκ, έδωσε πληροφορίες για το υποβρύχιο TCG Batıray, το οποίο στις 15 Σεπτεμβρίου ελλιμενίστηκε στην αποβάθρα υποβρυχίων.

«Αυτό είναι σημαντικό για την κυριαρχία μας στις θάλασσες», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Θα έχουν και MICA τα ελληνικά μαχητικά λένε οι Τούρκοι – Γιατί φοβούνται τους συγκεκριμένους πυραύλους

Ελληνοτουρκικά: Η Ιντρακόμ τρελαίνει τους Τούρκους – Παραγγελία RAM σε ελληνική αμυντική εταιρεία και εμπάργκο στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάνει πλωτή βάση για τα υποβρύχιά της η Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ