Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Κοινή άσκηση Τουρκίας και Ελλάδας στο Αιγαίο

«Στο πλαίσιο της Άσκησης ΑΡΙΑΔΝΗ-2024 στο Αιγαίο Πέλαγος».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Κοινή άσκηση Τουρκίας και Ελλάδας στο Αιγαίο

Κοινή άσκηση Τουρκίας και Ελλάδας στο Αιγαίο πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

«Πραγματοποιήθηκε κοινή εκπαιδευτική αποστολή μεταξύ των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων και των Ελληνικών Ναυτικών Δυνάμεων στο πλαίσιο της Άσκησης ΑΡΙΑΔΝΗ-2024 στο Αιγαίο Πέλαγος», σημειώνει το star.com.tr.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (MSB) ανέφερε ότι το τουρκικό ναρκοθηρευτικό TCG Anamur πραγματοποίησε εκπαιδευτική αποστολή στο Αιγαίο Πέλαγος με το ναρκαλιευτικό του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού HS Europi στο πλαίσιο της Άσκησης ARIADNE-2024.

Στην ανακοίνωση που έγινε στον λογαριασμό του υπουργείου στα social media σημειώθηκαν τα εξής:

«Το ναρκοθηρευτικό μας πλοίο TCG Anamur, το οποίο συμμετείχε στην αποστολή του NATO Mine Countermeasures Task Group-2, πραγματοποίησε εκπαίδευση με το στοιχείο των Ελληνικών Ναυτικών Δυνάμεων HS Europi στο Αιγαίο στις 2 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της άσκησης ARIADNE-2024».

Διαβάστε επίσης:

Έντονη αντίδραση Πούτιν μετά τις επιθέσεις σε ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα

Τούρκοι: Η Ελλάδα κάνει αντι – drone Dome που θα πιάνει όλη την επικράτεια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινή άσκηση Τουρκίας και Ελλάδας στο Αιγαίο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ