Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Η Ελλάδα κάνει αντι – drone Dome που θα πιάνει όλη την επικράτεια

«Δημιουργία ενός θόλου κατά των drone που θα καλύπτει την επικράτεια της Ελλάδας»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τούρκοι: Η Ελλάδα κάνει αντι - drone Dome που θα πιάνει όλη την επικράτεια

Τούρκοι: Η Ελλάδα κάνει αντι – drone Dome που θα πιάνει όλη την επικράτεια, σημειώνει η τουρκική Hurriyet, επικαλούμενη σχετικές δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια στη Ναυτεμπορική.

«Αναγνωρίζοντας ότι τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και τα συστήματα αντι-drone αλλάζουν τη μορφή των πολέμων σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Δένδιας είπε: “Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Αρμενία, απέκτησα ολοκληρωμένες πληροφορίες για τη χρήση τους στο σύγχρονο πεδίο μάχης”», σημειώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Αξίζει να υπενθυμίσουμε. Η Αρμενία εκτέθηκε σε πόλεμο μεγάλης κλίμακας στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν UAV Bayraktar. Ως εκ τούτου, θα κάνουμε διμερείς συμφωνίες αμυντικής συνεργασίας με την Αρμενία», είπε ο Νίκος Δένδιας, τονίζεται.

«Η Ελλάδα έχει επίγνωση της σημασίας αυτών των τεχνολογιών και εργάζεται ενεργά για να ενισχύσει τις δυνατότητές της σε αυτόν τον τομέα», αναφέρεται, με φόντο τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας.

«Ο Δένδιας εξήγησε ότι θα εργαστούν γρήγορα για τη δημιουργία ενός θόλου κατά των drone που θα καλύπτει την επικράτεια της Ελλάδας», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Τα ελληνικά μαχητικά θα συμμετάσχουν σε 20 σύνθετες αεροπορικές επιδρομές – Όλη η Ευρώπη και οι ΗΠΑ βλέπουν

Το Πεντάγωνο αναζητά 1.000 drones με AI

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Η Ελλάδα κάνει αντι – drone Dome που θα πιάνει όλη την επικράτεια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ