Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι για την έλλειψη ελληνικών καμικάζι drone και αντιαεροπορικών συστημάτων

O Τούρκος αναλυτής και καθηγητής, Γιουκσέλ Πος «πικάρει» την... Ελλάδα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι για την έλλειψη ελληνικών καμικάζι drone και αντιαεροπορικών συστημάτων

Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι για την έλλειψη ελληνικών καμικάζι drone και αντιαεροπορικών συστημάτων αλλάζοντας τα ονόματα των τουρκικών σε ελληνικά.

Οι Τούρκοι νιώθουν… σιγουριά με την τουρκική αμυντική βιομηχανία και την παραγωγή τουρκικών καμικάζι drone και τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων.

Ο λόγος για τα τουρκικά Kargı και Korkut.

Μάλιστα ο Τούρκος αναλυτής και καθηγητής, Γιουκσέλ Πος, για να… «πικάρει» την Ελλάδα για την έλλειψη ελληνικών αντίστοιχων αμυντικών προϊόντων, μετονόμασε σε ποστ του στο λογαριασμό του στο Twitter τα τουρκικά προϊόντα με… ελληνοποιημένα ονόματα.

Τα kamikaze drone έγινε Kargıγιάδης και τα τουρκικά αντιαεροπορικά Korkuτίδης.

«Οι Έλληνες κάνουν ανησυχητικά πράγματα. Στη φωτογραφία είναι το ελληνικό drone καμικάζι Kargıyadis και το όχημα αεράμυνας Korkutides», αναφέρει ο ο Τούρκος αναλυτής και καθηγητής.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει 129,2K Followers.

Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι για την έλλειψη ελληνικών καμικάζι drone και αντιαεροπορικών συστημάτων

Το τουρκικό UAV καμικάζι Kargı αναμένεται να αντικαταστήσει το ισραηλινής κατασκευής Harpy που βρίσκεται ήδη στο απόθεμα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το νέο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Kargı, αναπτύχθηκε από την τουρκική αμυντική βιομηχανία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της στρατιωτικής άσκησης EFES-2022.

Το KORKUT είναι ένα τουρκικό αυτοπροωθούμενο αντιαεροπορικό πυροβόλο όπλο 35 mm (SPAAG) που αναπτύχθηκε από την Aselsan.

Διαβάστε επίσης:

ΜΕΚΟ με 32 ESSM για επιθέσεις κορεσμού σε τέσσερα κελιά

Ελληνοτουρκικά: Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα – Μετά τον Tayfun έρχονται νέοι πύραυλοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοροϊδεύουν οι Τούρκοι για την έλλειψη ελληνικών καμικάζι drone και αντιαεροπορικών συστημάτων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ