Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Κορβέτες: Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις oλλανδικές Sigma 10514

Οι Ολλανδοί επανέρχονται με τις Sigma 10514, ως υποψήφιες για τις νέες κορβέτες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Κορβέτες: Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις oλλανδικές Sigma 10514

Κορβέτες: Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις oλλανδικές Sigma 10514 αφού ξέρουν ακριβώς τι θέλει η Ελλάδα.

Οι Ολλανδοί είχαν δείξει από την διαδικασία επιλογής των νέων ελληνικών φρεγατών, όπου ήταν μία από τις χώρες που κατέθεσαν πρόταση, ότι είναι άκρως επαγγελματίες.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, όπου οι Ολλανδοί επανέρχονται με τις Sigma 10514, ως υποψήφιες για τις νέες κορβέτες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Οι Ολλανδοί στην αρχική τους πρόταση για τις Sigma 10514 ως νέες ελληνικές φρεγάτες, μεγάλωναν τα πλοία για να ταιριάζουν στα «θέλω» της Ελλάδας.

Τώρα οι Sigma 10514 επανέρχονται ως κορβέτες, όμως οι Ολλανδοί παίζουν το χαρτί των δύο φρεγατών «Μ» οι οποίες προσφέρονται ως πλοία ενδιάμεσης λύσης.

Κορβέτες: Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις oλλανδικές Sigma 10514

Το κόστος για κάθε φρεγάτα τύπου SIGMA 10514 προσδιορίζεται στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «Μ» προσφέρονταν ως ενδιάμεση λύση και στην ολλανδική πρόταση για τις ελληνικές φρεγάτες, όμως τότε ο μεγάλος χρόνος απόσυρσής τους από το ολλανδικό ναυτικό πήγε την περίπτωσή τους πίσω και προτιμήθηκαν οι γαλλικές Belharra.

Τώρα, έχοντας στα χέρια τους το όπλο των «Μ» και έχοντας μειωθεί ο χρόνος απόσυρσης, οι Ολλανδοί παίζουν το «χαρτί» των πλοίων ενδιάμεσης λύσης, γνωρίζοντας ότι οι Ελλάδα έχει ανάγκη από πλοία.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει τους Τούρκους Έλληνας καθηγητής: Το κοίτασμα της Κρήτης θα δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια

Τουρκία: Νέο σοκ για τους Τούρκους, «πόρτα» και από τη Γερμανία για παροχή αμυντικού υλικού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορβέτες: Οι Ολλανδοί παίζουν δυνατό χαρτί για τις oλλανδικές Sigma 10514». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ