Αρχική » Γεωστρατηγική

Σοκάρει τους Τούρκους Έλληνας καθηγητής: Το κοίτασμα της Κρήτης θα δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια

Ο Έλληνας καθηγητής δήλωσε την ακράδαντη πίστη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, πως πρόκειται για ποσότητα 16 τρισ. κυβικών μέτρων.

Διονύσης Αντωνέλλος Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική Διεθνή
Σοκάρει τους Τούρκους Έλληνας καθηγητής: Το κοίτασμα της Κρήτης θα δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια

Σοκάρει τους Τούρκους ο Έλληνας καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος υποστηρίζει ότι το κοίτασμα της Κρήτης είναι ικανό να δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια.

Ο ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά μίλησε στον Λάμπρο Καλαρρύτη και την εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες», στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών όπου και υποστήριξε πως το κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κρήτη είναι ικανό να δώσει τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου, το οποίο μπορεί να τροφοδοτεί την Ευρώπη χωρίς… τέλος.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Συγκεκριμένα ο κ. Φώσκολος έκανε λόγο «για αέναο φυσικό αέριο που βγαίνει κάτω από την Κρήτη». «Δεν πρόκειται να σταματήσει», συμπλήρωσε.

Σοκάρει τους Τούρκους Έλληνας καθηγητής

Ο Έλληνας καθηγητής δήλωσε την ακράδαντη πίστη του, όπως χαρακτηριστικά είπε, πως πρόκειται για ποσότητα 16 τρισ. κυβικών μέτρων.

Δυτικά του Ελαφονησιού ο στόχος που κυνηγούν οι Αμερικάνοι είναι πέντε φορές μεγαλύτερή από του Ζορ, σημείωσε ο Αντώνης Φώσκολος.

Σύμφωνα με τον Έλληνα καθηγητή τα νέα για την Ελλάδα είναι πολύ καλά γι αυτό και η Τουρκία αντιδρά στην προοπτική αυτή με την πολεμική των τελευταίων χρόνων.

«Πιστέψτε με ότι η Ελλάδα θα φτάσει στον 2ο Χρυσό Αιώνα. Εγώ δεν θα το προλάβω, εσείς θα το προλάβετε», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Βάλτε A70 Sylver στις ελληνικές Belharra για πλήγματα έως τα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράν

Τουρκία: Αυτές είναι οι ύπουλες επιδιώξεις του Ερντογάν, με τις συνεχείς προκλήσεις προς την Ελλάδα (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ντόι στην Ελλάδα ήταν Αλβανός, στην Αλβανία… Έλληνας – Ποδοσφαιρική η απόφαση για το που θα αγωνιστεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκάρει τους Τούρκους Έλληνας καθηγητής: Το κοίτασμα της Κρήτης θα δώσει ελληνικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη για εκατομμύρια χρόνια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ