Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Νίκος Δένδιας: Θα προσεγγίσουμε την Τουρκία – Λίγες οι πιθανότητες επιτυχίας!

Ξεκάθαρες δηλώσεις ο Νίκος Δένδιας για τη σχέση που έχει και θα έχει η Ελλάδα με την Τουρκία.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Νίκος Δένδιας: Θα προσεγγίσουμε την Τουρκία – Λίγες οι πιθανότητες επιτυχίας!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Δένδιας στον ΣΚΑΪ, μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά και τις σχέσεις των δύο χωρών.

Αρχικά τόνισε ότι η χώρα μας πρέπει να προσεγγίσει την Τουρκία, ωστόσο η Ελλάδα θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική στις κινήσεις της.

Για την αποκλιμάκωση στο Αιγαίο σχολίασε ότι «η Ελλάδα έχει υποχρέωση απέναντι σε αυτή τη συμπεριφορά να δείξει ότι την αντιλαμβάνεται, και ότι είναι και η ίδια έτοιμη και να προσέλθει σε μια έντιμη συζήτηση».

Ακόμα ξεκαθάρισε ότι πολλά θα φανούν και μετά τις εκλογές στην Τουρκία, εκεί που ήδη κάνει το σόου του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Δένδιας:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Δένδιας: Θα προσεγγίσουμε την Τουρκία – Λίγες οι πιθανότητες επιτυχίας!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ