Αρχική » Εξοπλιστικά

Ισραήλ: Ανακοίνωσε την πώληση στην Ελλάδα των Spike NLOS

Να σημειωθεί πως η ισραηλινή κυβέρνηση συμφώνησε πριν από λίγες μέρες με την Φινλαδνία για την πώληση του ισραηλινού συστήματος αεράμυνας «David's Slingshot» στο Ελσίνκι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ισραήλ: Ανακοίνωσε την πώληση στην Ελλάδα των Spike NLOS

Ισραήλ: Ανακοίνωσε την πώληση στην Ελλάδα των Spike NLOS το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς η συμφωνία με την Ελλάδα για την πώληση αντιαρματικών πυραύλων ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια.

Οι πύραυλοι «Spike» παράγονται από την ισραηλινή Rafael ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ισραηλινής εταιρείας Γιάβ Χαρ-Εβέν υπογράμμισε ότι οι πύραυλοι Spike «θα αυξήσουν την επιχειρησιακή ισχύ του ελληνικού στρατού».

Ισραήλ: Ανακοίνωσε την πώληση στην Ελλάδα των Spike NLOS

Την ίδια ώρα ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ, δήλωσε ότι η συμφωνία «θα ενισχύσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών».

Να σημειωθεί πως η ισραηλινή κυβέρνηση συμφώνησε πριν από λίγες μέρες με την Φινλαδνία για την πώληση του ισραηλινού συστήματος αεράμυνας «David’s Slingshot» στο Ελσίνκι.

Η Φινλανδία, η οποία μόλις εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ, θα πληρώσει 344 εκατομμύρια δολάρια στους Ισραηλινούς για το «David’s Slingshot».

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Η Τουρκία ετοιμάζει να στείλει απέναντι στην Belharra αντιτορπιλικά 8.500 τόνων

Νίκος Δένδιας: Θα προσεγγίσουμε την Τουρκία – Λίγες οι πιθανότητες επιτυχίας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Ανακοίνωσε την πώληση στην Ελλάδα των Spike NLOS». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ