Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Συνεχίζει το σόου ο Ερντογάν – «Η Τουρκία από σήμερα θα διαθέτει και αεροπλανοφόρο»

Κάνει τα πάντα προκειμένου να εκλεγεί ξανά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Συνεχίζει το σόου ο Ερντογάν - «Η Τουρκία από σήμερα θα διαθέτει και αεροπλανοφόρο»

Ό,τι περνάει από το χέρι του κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να παραμείνει Πρόεδρος στην Τουρκία και να συνεχίσει τη διακυβέρνηση του.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, έκανε ακόμα ένα προεκλογικό σόου, με το κοινό να τον αποθεώνει όπως αναφέρει ο

Αποθεώθηκε ο τούρκος πρόεδρος από τον κόσμο που φώναζε ότι «αν κάνει κάτι, το κάνει ο Ερντογάν» ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Μάλιστα ο Ερντογάν αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακοινώσει ότι η Τουρκία έχει πλέον το δικό της αεροπλανοφόρο.

«Σήμερα το τουρκικό ναυτικό θα αποκτήσει το αεροπλανοφόρο για επιχειρήσεις αποβάσεων. Θα μεταφέρει μη επανδρωμένα αεροσκάφη, επιθετικά ελικόπτερα, άρματα μάχης, αμφίβια τεθωρακισμένα.

Αν θέλει ο Θεός εδώ στην περιοχή της Τούζλα θα παραδώσουμε στο Ναυτικό μας! Και με τη βοήθεια του Θεού σε αυτό το αεροπλανοφόρο μας θα προσγειωθούν τα επανδρωμένα μας αεροσκάφη όπως και τα μη επανδρωμένα μας αεροσκάφη.

Αύριο θα είμαστε εκεί. Η Τουρκία από εδώ και πέρα διαθέτει και αεροπλανοφόρο», ήταν τα λόγια του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει το σόου ο Ερντογάν – «Η Τουρκία από σήμερα θα διαθέτει και αεροπλανοφόρο»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ