Αρχική » Ελληνοτουρκικά

«Πανηγυρίζει» η Τουρκία – Ξεκίνησε τις δοκιμαστικές πτήσεις για τη νέα έκδοση των Bayraktar ΤΒ3 (vid)

Η Τουρκία «τρέχει» τις δοκιμαστικές πτήσεις στο πρόγραμμα των μη επανδρωμένων Bayraktar TB3

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB3 αποτελεί το νέο «όπλο» των Τούρκων στο Αιγαίο, ξεκινώντας τις δοκιμαστικές του πτήσεις.

Τουρκία: Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB3 αποτελεί το νέο «όπλο» των Τούρκων στο Αιγαίο, οι οποίοι μάλιστα ξεκίνησαν τις δοκιμαστικές του πτήσεις.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο Μανώλης Κωστίδης, πρόκειται για μια βελτιωμένη εξέλιξη των Bayraktar TB2, το οποίο μπορεί να μεταφέρει διπλάσιο ωφέλιμο φορτίο και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον τουρκικό αεροπλανοφόρο UAV TCG Anadolu.

Το Bayraktar ΤΒ3 μπορεί να πετάει 5-6 ώρες τουλάχιστον και έχει εμβέλεια τουλάχιστον 1.200 χλμ. Το Bayraktar TB3 έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία από το Τουρκικό Ναυτικό το 2024.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, το TB3 έχει άνοιγμα φτερών 14 μέτρα και μήκος 8,35 μέτρα, μέγιστο βάρος απογείωσης 1.450 κιλά, και χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 280 κιλά.

Από ‘κει και πέρα, την ώρα της ζωντανής σύνδεσης ήχησαν σειρήνες σε όλη την Κωνσταντινούπολη, δίχως ωστόσο να συμβαίνει κάτι ανησυχητικό.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα και τέτοια ώρα, στην επέτειο του θανάτου του ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, Κεμάλ Ατατούρκ, το 1938.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πανηγυρίζει» η Τουρκία – Ξεκίνησε τις δοκιμαστικές πτήσεις για τη νέα έκδοση των Bayraktar ΤΒ3 (vid)». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ