Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Πανηγυρίζουν στην Τουρκία για την πτήση 30 ωρών του τουρκικού μη επανδρωμένου BAYRAKTAR TB3

Συνεχόμενη πτήση 30 ωρών έκανε το τουρκικό μη επανδρωμένο BAYRAKTAR TB3

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Πανηγυρίζουν στην Τουρκία για την πτήση 30 ωρών του τουρκικού μη επανδρωμένου BAYRAKTAR TB3

Έτοιμο και προς χρήση είναι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που κατασκεύασε η Τουρκία, τύπου Bayraktar TB3, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους γείτονες να πανηγυρίζουν.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪΜανώλης Κωστίδης, στην Τουρκία πανηγυρίζουν για το γεγονός ότι το μη επανδρωμένο BAYRAKTAR TB3 κατέγραψε συνεχόμενη πτήση 30 ωρών.

Σύντομα μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει τις προσνειώσεις σε αεροπλανοφόρο ενώ έχει και την ικανότητα μεταφοράς και εκτόξευσης οπλικών συστημάτων, όπως τόνισε ο Έλληνας ανταποκριτής.

Χαρακτηριστικά του ενθουσιασμού των τούρκων, είναι και τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, με το τηλεοπτικό δίκτυο ULKE TV να αναφέρει: «Εχει πολλές χαρακτηριστικά όπως αναδιπλούμενα φτερά, ικανότητα προσνείωσης σε αεροπλανοφόρα, εγχώρια παραγωγή και πολλές ιδιότητες. Η περηφάνειας μας το Bayraktar TB3 παρέμεινε στους αιθέρες για 30 ολόκληρες ώρες. Το οπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος TB3 Bayraktar έσπασε άλλο ένα ρεκόρ. Το TB3 έχει αναδιπλούμενα φτερά και τώρα πραγματοποίησε τη μεγαλύτερης διάρκειας πτήση του. Παράμεινε στον αέρα για συνεχόμενες 30 ώρες».

Το πανηγυρικό κλίμα των τούρκων όμως δεν σταματά εκεί καθώς και το τηλεοπτικό δίκτυο ΤGRT HABER διθυραμβολογεί, μεταδίδοντας πως: «Σε αυτή τη δοκιμαστική πτήση το Βayraktar ΤΒ3 έφτασε σε ύψος 20.000 ποδών Του χρόνου το συγκεκριμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος αναμένεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες δοκιμαστικές προσνειώσεις στο αεροπλανοφόρο. Αnadolu.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανηγυρίζουν στην Τουρκία για την πτήση 30 ωρών του τουρκικού μη επανδρωμένου BAYRAKTAR TB3». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ