Αρχική » Γεωστρατηγική

Ελληνικά μάτια στην Ανατολική Μεσόγειο και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο

«Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτού του είδους τις αποστολές να διεξάγονται δυτικά της Κρήτης αλλά τώρα πήγε στην Ανατολική Μεσογειο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Ελληνικά μάτια στην Ανατολική Μεσόγειο και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο

Ελληνικά μάτια στην Ανατολική Μεσόγειο με την αποστολή ελληνικού ΕΜΒRΑΕR στην περιοχή που βρίσκεται αμερικανικό αεροπλανοφόρο.

Το ελληνικό AEW&C πέρασε στην Ανατολική Μεσόγειο, ανατολικά της Κρήτης, όπου βρίσκεται το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald Ford.

«Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτού του είδους τις αποστολές να διεξάγονται δυτικά της Κρήτης, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ Sea Guardian ή της IRINI. Ωστόσο, αυτή τη φορά, το EMB-145 AEW&C (reg. 374), απογειώθηκε από την Ελευσίνα και λειτουργούσε στην κεντρική Μεσόγειο, ανατολικά της Κρήτης», σημειώνει το itamilradar.com.

Ελληνικά μάτια στην Ανατολική Μεσόγειο και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο

«Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή αυτή βρίσκεται το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald Ford», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Το μαχητικό ΚΑΑΝ απογειώνεται στις 27 Δεκεμβρίου – Έτσι θα απειλεί την Ελλάδα

Τουρκία: Σκέφτεται το JF-17 «Thunder» Κίνας-Πακιστάν ως ενδιάμεση λύση;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνικά μάτια στην Ανατολική Μεσόγειο και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ