Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Σκληρές δηλώσεις Ερντογάν για τις ΗΠΑ – «Τι δουλειά έχετε στην Παλαιστίνη;»

Έξαλλος ο Ερντογάν με τις ΗΠΑ για τον ρόλο τους στην Παλαιστίνη

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Σκληρές δηλώσεις Ερντογάν για τις ΗΠΑ - «Τι δουλειά έχετε στην Παλαιστίνη;»

Σε νέες άκρως σκληρές δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις ΗΠΑ και τον ρόλο τους στην Παλαιστίνη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪΜανώλης Κωστίδης, την ομιλία του Τούρκου προέδρου παρακολούθησαν χιλιάδες νέοι που είχαν συγκεντρωθεί και φώναζαν συνθήματα, όπως «η Ιερουσαλήμ είναι δική μας και θα παραμείνει δική μας».

Σκληρές δηλώσεις Ερντογάν για τις ΗΠΑ – «Τι δουλειά έχετε στην Παλαιστίνη;»

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερντογάν μετά τις προβλέψεις του για το Ισραήλ, στράφηκε εναντίον των ΗΠΑ, λέγοντας πως βρίσκονται πολύ μακριά από την Παλαστίνη και πως δεν είχαν κανέναν λόγο να στείλουν αεροπλανοφόρο στην περιοχή.

«Τώρα λένε πως οι ΗΠΑ στέλνουν αεροπλανοφόρο. Θα έρθει και δεύτερο αεροπλανοφόρο. Κύριοι των ΗΠΑ. Ρε συ, μα πού είναι η Αμερική και πού βρίσκεται η Μεσόγειος, το Ισραήλ και η Παλαιστίνη; Το δουλειά έχεις εσύ εκεί;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος.

Φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστη και την κατάρριψη του UAV στη Συρία από την Αμερική, λέγοντας πως «έχασαν τη λογική τους, δεν είμαστε στο ΝΑΤΟ; Πώς καταρρίπτεις το αεροσκάφος μας; Υπάρχει μια τέτοια λογική, έφτασαν σε τέτοιο σημείο να χάσουν τη λογική τους.. Εμείς δεν είμαστε μαζί σου στο ΝΑΤΟ; Eσύ πως καταρρίπτεις το μη επανδρωμένο οπλισμένο αεροσκάφος της Τουρκίας που καταπολεμούσε την τρομοκρατία; Λέει, δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα. Μα πως το λες αυτό; Μα πως το λες αυτό;».

Δείτε τα όσα είπε ο Μανώλης Κωστίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκληρές δηλώσεις Ερντογάν για τις ΗΠΑ – «Τι δουλειά έχετε στην Παλαιστίνη;»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ