Αρχική » Εξοπλιστικά

Κρίσιμη εξέλιξη σχετικά με το Bayraktar TB3

Πέρασε άλλο ένα κρίσιμο κατώφλι λένε οι Τούρκοι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Κρίσιμη εξέλιξη σχετικά με το Bayraktar TB3

Κρίσιμη εξέλιξη σχετικά με το Bayraktar TB3 καθώς, σύμφωνα με τους Τούρκους, «ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη του δοκιμή λειτουργίας».

«Ένα άλλο κρίσιμο κατώφλι έχει ξεπεραστεί στο Bayraktar TB3 SİHA, ένα οπλισμένο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα ικανό να απογειώνεται και να προσγειώνεται από πλοία μικρού διαδρόμου», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Star.

Το Bayraktar TB3 SİHA είναι σχεδιασμένο για χρήση σε αεροπλανοφόρα με την αναδιπλούμενη δομή πτερυγίων του, έχει 1450 κιλά βάρος απογείωσης, μέγιστη ταχύτητα 160 κόμβων (σ.σ. σχεδόν 290 χλμ την ώρα), χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 280 κιλά ενώ μπορεί να πετά πάνω από 24 ώρες.

Κρίσιμη εξέλιξη σχετικά με το Bayraktar TB3

Την ίδια ώρα, απίστευτα γρήγορα τρέχουν οι εξελίξεις στο project Aρχύτας, το οποίο αναβαθμίζεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν που αναμένεται να προηγείται σε κρίσιμες κατηγορίες του ανταγωνισμού, ακόμα και των τουρκικών drone.

Mπορεί πριν από λίγους μήνες να βλέπαμε τα τουρκικά drone να εξελίσσονται δραστικά χωρίς η Ελλάδα να έχει απάντηση όμως πλέον τα δεδομένα αλλάζουν.

Το Geostratigika είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το Aρχύτας βρίσκεται εντός των χρονοδιαγραμμάτων και μάλιστα αναμένεται σύντομα η πρώτη παράδοση του νέου UAV (στο πρώτο εξάμηνο του 2024).

Διαβάστε επίσης:

Είναι πιθανό να πολεμήσουν Τουρκία και Ισραήλ μαζί;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρίσιμη εξέλιξη σχετικά με το Bayraktar TB3». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ