Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Στην Τουρκία των 100 εκατ. ο Ερντογάν ζητά τρία παιδιά από κάθε ζευγάρι Τούρκων – Ο πληθυσμός είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας λέει – Την ίδια ώρα η Ελλάδα των 9 εκατ. γερνάει

«Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι σε αυτά τα θέματα το επόμενο διάστημα», συμπλήρωσε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Στην Τουρκία των 100 εκατ. ο Ερντογάν ζητά τρία παιδιά από κάθε ζευγάρι Τούρκων - Ο πληθυσμός είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας λέει - Την ίδια ώρα η Ελλάδα των 9 εκατ. γερνάει

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζητά τρία παιδιά από κάθε ζευγάρι Τούρκων, τονίζοντας ότι ο πληθυσμός της Τουρκίας «είναι η μεγαλύτερη δύναμή» της.

Ο Τούρκος πρόεδρος, κατά την συνεδρίαση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υπογενητικότητας σημειώνοντας ότι το ποσοστό γονιμότητας στην Τουρκία μειώθηκε από 2,38 που ήταν το 2001, σε 1,51 το 2023.

«Βρισκόμαστε δηλαδή κάτω από το επίπεδο 2,1, που είναι το όριο ανανέωσης του πληθυσμού. Ειλικρινά, αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή και μια καταστροφή για την Τουρκία», σημείωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Από τότε που είδαμε αυτήν την εικόνα, πάντα προτείναμε 3 παιδιά. Δυστυχώς, ο χρόνος έδειξε ότι είχαμε δίκιο στις προβλέψεις μας. Η σημασία της έκκλησής μας για τουλάχιστον 3 παιδιά είναι καλύτερα κατανοητή σήμερα», τόνισε.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, «ο πληθυσμός είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας ως έθνος και πρέπει να τον προστατεύσουμε».

«Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι σε αυτά τα θέματα το επόμενο διάστημα», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα των ούτε… 10 εκατ. κάνει τη ζωή των νέων ζευγαριών όσο πιο… δύσκολη γίνεται. Έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος από τη μια και διασκέδαση από την άλλη – Ιρανές γιόρτασαν τον θάνατο του προέδρου Ρεΐσι

Απίστευτες προκλήσεις από την Τουρκία για τα ραντάρ στο Αιγαίο: «Αν οι όλμοι μας στρίψουν προς το Καστελόριζο, περαστικά τους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Τουρκία των 100 εκατ. ο Ερντογάν ζητά τρία παιδιά από κάθε ζευγάρι Τούρκων – Ο πληθυσμός είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας λέει – Την ίδια ώρα η Ελλάδα των 9 εκατ. γερνάει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ