Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τα έσπασαν οι Ισραηλινοί με τους Τούρκους και τους ειδοποίησαν ότι αν κάνουν μαγκιές θα τους διαλύσουν;

Λίγο φαίνεται πως κράτησε το ισραηλοτουρκικό φλερτ

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Τα έσπασαν οι Ισραηλινοί με τους Τούρκους και τους ειδοποίησαν ότι αν κάνουν μαγκιές θα τους διαλύσουν;

Τα έσπασαν οι Ισραηλινοί με τους Τούρκους και τους ειδοποίησαν ότι αν κάνουν… μαγκιές θα τους διαλύσουν, αφού τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ της Ελλάδας στην περιοχή.

Λίγο φαίνεται πως κράτησε το ισραηλοτουρκικό φλερτ, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι Τούρκοι πυροβόλησαν τα… πόδια τους, κάνοντας στην Κωνσταντινούπολη συναντήσεις με αξιωματούχους της Χαμάς και των Ταλιμπάν.

Σύμφωνα με τον Έλληνα ναύαρχο ε.α. οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν πως σταματούν κάθε συζήτηση με τους Τούρκους, ενώ και η Αίγυπτος υπογράμμισε το ίδιο (σ.σ. λόγω αντίστοιχων συναντήσεων με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους).

Τα έσπασαν οι Ισραηλινοί με τους Τούρκους και τους ειδοποίησαν ότι αν κάνουν μαγκιές θα τους διαλύσουν;

Ο Έλληνας ναύαρχος ε.α. χαρακτήρισε ως «πολύ σημαντικές» τις δύο ασκήσεις που έκαναν φέτος οι Ισραηλινοί στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Στην Κύπρο το Ισραήλ έστειλε 14.000 στρατιώτες για εκπαίδευση, «στέλνοντας το μήνυμα στην Τουρκία, κοτάξτε, είμαστε εδώ δίπλα στους Κυπρίους, μην διανοηθείτε να κάνετε το παραμικρό», υπογράμμισε ο Γιαννης Εγκολφόπουλος.

Ο Γιάννης Εγκολφόπουλος υπογραμμισε την ελληνοϊσραηλινή άσκηση με τον εν πτήσει ανεφοδιασμο των ισραηλινών αεροσκαφών «που θα ξεκινούν από το Ισραήλ, θα φτάνουν εδώ και θα συνεπιχειρούν, λέγοντας στην Τουρκία, “ακούστε κάτι, μην διανοηθείτε, εμείς είμαστε με το πλευρό των Ελλήνων”».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννης Μάζης: Η πρόταση ΣΟΚ για τους Τούρκους – Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα νότια της Κρήτης και στο Καστελόριζο

Ο Μαρσέλο δεν ήθελε – Ο Βρσάλικο δεν μπορούσε – Η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό – Το παράδειγμα Βαλμπουενά και Χάμες (audio)

Τζόρτζια Λορέν Έλενγουντ: Η πανέμορφη 27χρονη Καναδή στα σύνθετα είναι δυνατή και έχει τα γούρια της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα έσπασαν οι Ισραηλινοί με τους Τούρκους και τους ειδοποίησαν ότι αν κάνουν μαγκιές θα τους διαλύσουν;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ