Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Το νέο κόλπο του Ερντογάν για να κερδίσει ψηφοφόρους – Μιλάει για νέα όνειρα άλωσης!

Ασταμάτητες οι προκλήσεις του Ερντογάν ενόψει των εκλογών στην Τουρκία

Χρήστος Μαγγίνας Featured Ελληνοτουρκικά
Το νέο κόλπο του Ερντογάν για να κερδίσει ψηφοφόρους - Μιλάει για νέα όνειρα άλωσης!

Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέα κόλπα προκειμένου να κερδίσει ψηφοφόρους μιλώντας ακόμη και για νέα όνειρα άλωσης!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Ερντογάν κάνει νέα… όνειρα άλωσης όπως αυτή της Κωνσταντινούπολης, όπως τόνισε σε συγκέντρωση στην Ανδριανούπολη.

Ειδικότερα, ο Ερντογάν τόνισε: «Από την Αδριανούπολη, που για ένα αιώνα ήταν η πρωτεύουσα του κράτους μας και ετοίμασε βήμα-βήμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, τώρα στον Αιώνα της Τουρκίας ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα άλωσης».

Την ίδια ώρα, ο τούρκος πρόεδρος αναζητά και εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να κερδίσει τον τουρκικό λαό, γυρνώντας το στο τραγούδι!

Ο τούρκος πρόεδρος δεν σταματά να τραγουδά σε κάθε του ομιλία, με τον κόσμο που παρακολουθεί να ξεσηκώνεται στο άκουσμα των τραγουδιών του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το νέο κόλπο του Ερντογάν για να κερδίσει ψηφοφόρους – Μιλάει για νέα όνειρα άλωσης!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr. Στα GeoStratigika ξεκίνησα με την γέννησή του, στις 5 Ιουλίου 2022

ΣΧΟΛΙΑ