Αρχική » Εξοπλιστικά

Iσραήλ: Oι Ισραηλινοί αγόρασαν την ελληνική Intracom Defense και ξεκινούν την παραγωγή οπλισμένων drone και UAV;

Mε την είδηση να βγαίνει από τα... ψηλά γράμματα στις δηλώσεις.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Iσραήλ: Oι Ισραηλινοί αγόρασαν την ελληνική Intracom Defense και ξεκινούν την παραγωγή οπλισμένων drone και UAV;

Iσραήλ: Oι Ισραηλινοί αγόρασαν την ελληνική Intracom Defense και ίσως ξεκινούν την παραγωγή drone και UAV, με την είδηση να βγαίνει από τα… ψηλά γράμματα στις δηλώσεις της ισραηλινής IAI.

«Η απόκτηση της Intracom Defense ενισχύει τις επιχειρηματικές δυνατότητες της IAI στην Ελλάδα και στην Ευρώπη συνολικά. Η απόκτηση της IDE θα ενισχύσει και θα διευρύνει τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ και θα βοηθήσει στην προώθηση ενός ευρέος φάσματος λύσεων που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία», ανέφερε αρχικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της IAI, Boaz Levy.

«Εν όψει των αυξανόμενων αμυντικών αναγκών σε όλη την Ευρώπη και ως απάντηση στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για συστήματα αεράμυνας και UAV – στα οποία η IAI είναι αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης. Η IAI (Israel Aerospace Industries) και η IDE (Intracom Defense) μοιράζονται ένα κοινό όραμα που απορρέει από την αδιάλλακτη επιχειρηματική μας επιθυμία για λύσεις υψηλής ποιότητας», σημείωσε.

Iσραήλ: Oι Ισραηλινοί αγόρασαν την ελληνική Intracom Defense και ξεκινούν την παραγωγή οπλισμένων drone και UAV;

Αυτή η συμφωνία «αντικατοπτρίζει την αναγνώριση των εξαιρετικών δυνατοτήτων μιας ιδιαίτερης ελληνικής βιομηχανίας – της IDE ως διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρείας. Η επιτυχία της IDE είναι αποτέλεσμα 40 χρόνων επενδύσεων, τόσο κεφαλαίου όσο και ανθρώπινων προσπαθειών με επιμονή και ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε ενισχύοντας τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες και τις συνολικές σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Intracom Holdings, Σωκράτης Κόκκαλης.

Να σημειωθεί ότι η Intracom Defense τρέχει το πρότζεκ LOTUS με το ελληνικο drone να έχει πάρει Military Type Certificate (MTC) πιστοποίηση οπλισμού από το ΝΑΤΟ.

Διαβάστε επίσης:

Βayraktar: Τρελό σενάριο γιατί το έριξαν οι Ουκρανοί πάνω από το Κίεβο

Τουρκία: Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν – Κάνει νέα όνειρα άλωσης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Iσραήλ: Oι Ισραηλινοί αγόρασαν την ελληνική Intracom Defense και ξεκινούν την παραγωγή οπλισμένων drone και UAV;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ