Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Toύρκοι: Οι Γερμανοί ζήτησαν από την Ελλάδα να στείλει 100 Leopard 1 στην Ουκρανία – Τι δίνουν ως αντάλλαγμα

Όλα θα γίνουν «σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Toύρκοι: Οι Γερμανοί ζήτησαν από την Ελλάδα να στείλει 100 Leopard 1 στην Ουκρανία - Τι δίνουν ως αντάλλαγμα

Toύρκοι: Οι Γερμανοί ζήτησαν από την Ελλάδα να στείλει 100 Leopard 1 στην Ουκρανία, σημειώνει τουρκικό αμυντικό σάιτ.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, αν το σχέδιο των Γερμανών οριστικοποιηθεί, η «Ελλάδα θα παραλάβει 96 άρματα μάχης Leopard 1A5 από την ελβετική εταιρεία Ruag AG».

«Τα άρματα μάχης που θα παραδοθούν στην Ελλάδα θα εκσυγχρονιστούν με εξαρτήματα όπως σύστημα θερμικής απεικόνισης και πρόσθετη θωράκιση πριν από την παράδοση», σημειώνεται.

Σύμφωνα με το σχεδιο «96 μη λειτουργικά Leopard 1 που ανήκουν στην Ruag AG και φυλάσσονται επί του παρόντος στην Ιταλία, επρόκειτο να αποσταλούν στην Ουκρανία. Ωστόσο, η ελβετική κυβέρνηση δήλωσε ότι το αίτημα ήταν “σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία” και σημείωσε ότι η Ελβετία είναι μια ουδέτερη χώρα και δεν μπορεί να εγκρίνει τις πωλήσεις όπλων σε μια ενεργή ζώνη σύγκρουσης».

Toύρκοι: Οι Γερμανοί ζήτησαν από την Ελλάδα να στείλει 100 Leopard 1 στην Ουκρανία – Τι δίνουν ως αντάλλαγμα

«Εάν το νέο σχέδιο γίνει αποδεκτό από την ελληνική και την ελβετική κυβέρνηση, η Ουκρανία θα έχει παραλάβει 100 τανκς σε σύντομο χρονικό διάστημα», σημειώνει το savunmasanayist.com.

«Αυτή τη στιγμή, ο Ελληνικός Στρατός διαθέτει στο απόθεμά του 1.228 κύρια άρματα μάχης. Η διανομή τους είναι 170 Leopard 2A6HEL, 183 Leopard 2A4, 500 Leopard 1A4/5 και 375 M48A5», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Νέες προκλήσεις από την Τουρκία – Επανέρχονται οι χάρτες της Γαλάζιας Πατρίδας

Το ισραηλινό Ninox 40 είναι πολύ φθηνό και επικίνδυνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toύρκοι: Οι Γερμανοί ζήτησαν από την Ελλάδα να στείλει 100 Leopard 1 στην Ουκρανία – Τι δίνουν ως αντάλλαγμα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ