Αρχική » Εξοπλιστικά

Το ισραηλινό Ninox 40 είναι πολύ φθηνό και επικίνδυνο

Xρησιμεύσει και ως drone αυτοκτονίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Το ισραηλινό Spear Ninox 40 Micro είναι πολύ φθηνό και επικίνδυνο

Το ισραηλινό Ninox 40 είναι πολύ φθηνό, πρακτικό και αποτελεσματικό και μπορεί να γίνει και καμικάζι drone.

Η ισραηλινή Spear έφτιαξε το Ninox 40 Micro-tactical Drone System, το οποίο είναι drone ενός χρήστη που μπορεί να αναπτυχθεί χειροκίνητα όταν αυτός βρίσκεται σε κίνηση ή από έναν τυπικό εκτοξευτή χειροβομβίδων.

Το drone έχει περίπου το μέγεθος μιας κανονικής αναδιπλούμενης ομπρέλας, ζυγίζει μόλις 250 γραμμάρια και είναι εξοπλισμένο με μπαταρία κατάλληλη για έως και 40 λεπτά πτήσης.

«Αυτό που μας εκπλήσσει είναι το πόσο γρήγορα το Ninox 40 μπορεί να προσδιορίσει τον προσανατολισμό του σε έναν τρισδιάστατο χώρο και να πετάξει μακριά μόλις αναπτυχθούν οι ρότορες», σημειώνει το mikeshouts.com. «Τα πάντα συμβαίνουν σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων. Πολύ εντυπωσιακό», τονίζεται.

Το ισραηλινό Spear Ninox 40 Micro είναι πολύ φθηνό και επικίνδυνο

Σύμφωνα με την Spear το Ninox 40 αντέχει σε σκληρά περιβάλλοντα όπως το πεδίο της μάχης, με κάθε σκάφος να διαθέτει εκτεταμένες δυνατότητες ISTAR (Intelligence, Surveillance, Target Acquisition και Reconnaissance), κάμερα ημέρας και νύχτας για βελτιωμένη επίγνωση της κατάστασης και αυτόματη παρακολούθηση.

Το σύστημα υποστηρίζει επίσης ένα δίκτυο πλέγματος για τον έλεγχο πολλαπλών UAS.

«Πιθανότατα δεν θέλετε να δείτε αυτό το drone σε σύγκρουση, επειδή, μπορεί να ενσωματώσει C2, επιτρέποντάς του να χρησιμεύσει ως drone αυτοκτονίας».

Διαβαστε επίσης:

Η Τουρκία στέλνει τουρκικά πολεμικά πλοία στα λιμάνια των Κατεχόμενων

Πόλεμος Ελλάδα – Τουρκία το 2027; – Τι λέει γαλλικό περιοδικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ισραηλινό Ninox 40 είναι πολύ φθηνό και επικίνδυνο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ