Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Toύρκοι: Θα βάλουμε 16 Atmaca σε κάθε πολεμικό πλοίο για να προστατέψουμε τη Γαλάζια Πατρίδα – Δηλαδή κατά της Ελλάδας

Τι λένε δηλαδή οι Τούρκοι; Πως αυξάνουν τους αντιπλοϊκούς πυραύλους στα πλοία τους για να τους χρησιμοποιήσουν στην παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, δηλαδή κατά της Ελλάδας. Τόσο απλά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Toύρκοι: Θα βάλουμε 16 Atmaca σε κάθε πολεμικό πλοίο για να προστατέψουμε τη Γαλάζια Πατρίδα - Δηλαδή κατά της Ελλάδας

Οι Τούρκοι θα αυξήσουν των αριθμό των αντιπλοϊκών πυραύλων στα πολεμικά τους πλοία στους 16, μετά από τα συμπεράσματα που εξήχθησαν κατά την διάρκεια του ρωσο-ουκρανικού πολεμου.

«Όπως φαίνεται στα βυθισμένα ρωσικά πολεμικά πλοία, μερικές φορές αποστέλλονται 4-5 πύραυλοι κατά πλοίων στον ίδιο στόχο. Αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα την ταχεία εξάντληση των 8 βλημάτων κατά του πλοίων. Σε μια τέτοια περίπτωση ξεκινά η διαδικασία logistics για το πλοίο του οποίου οι πύραυλοι τελειώνουν. Γιατί οι πύραυλοι κατά πλοίων δεν είναι προϊόντα που μπορείς να αλλάξεις αμέσως και να συνεχίσεις τον δρόμο σου», σημειώνει το star.com.tr.

«Η αύξηση του αριθμού των αντιπλοϊκών πυραύλων στο TCG Istanbul σε 16 Atmaca είναι μια αρχή. Προφανώς η σχετική δύναμη θα ακολουθήσει και στο μέλλον ανάλογο οδικό χάρτη και ο αριθμός 16 θα ισχύει και για άλλα πλοία», τονίζεται.

«Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, το τουρκικό ναυτικό θα έχει σοβαρή αποτρεπτική δύναμη όχι μόνο στη Γαλάζια Πατρίδα αλλά σε κάθε περιοχή όπου φέρει τη σημαία του», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Τι λένε δηλαδή οι Τούρκοι; Πως αυξάνουν τους αντιπλοϊκούς πυραύλους στα πλοία τους για να τους χρησιμοποιήσουν στην παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, δηλαδή κατά της Ελλάδας. Τόσο απλά.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκος εξαπάτησε τον αμερικανικό στρατό! Πουλούσε ψεύτικα ανταλλακτικά για F-15 – F-18 και F-22

Τουρκία: Ψάχνουν κατασκόπους σε όλη την χώρα – Γιατί προειδοποίησαν επίσημα τους πολίτες και τι φοβούνται οι Τούρκοι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toύρκοι: Θα βάλουμε 16 Atmaca σε κάθε πολεμικό πλοίο για να προστατέψουμε τη Γαλάζια Πατρίδα – Δηλαδή κατά της Ελλάδας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ