Αρχική » Διεθνή

Τούρκος εξαπάτησε τον αμερικανικό στρατό! Πουλούσε ψεύτικα ανταλλακτικά για F-15 – F-18 και F-22

Τα πλαστά εξαρτήματα που πουλούσε ο ανώνυμος άνδρας είχαν εγκατασταθεί σε κρίσιμα συστήματα πολεμικών αεροσκαφών.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Τούρκος εξαπάτησε τον αμερικανικό στρατό! Πουλούσε ψεύτικα ανταλλακτικά για F-15 - F-18 και F-22

Ο τουρκικής καταγωγής διευθύνων σύμβουλος Ονούρ Ακσόι «λέγεται ότι άνοιξε πολλές εταιρείες στις ΗΠΑ με πλαστές ταυτότητες και πλαστά έγγραφα και διαπιστώθηκε ότι πουλούσε πλαστά εξαρτήματα αεροσκαφών στον αμερικανικό στρατό», σημειώνει το τουρκικό sokgazetesi.com.tr.

Τα πλαστά εξαρτήματα που πουλούσε ο Τούρκος είχαν εγκατασταθεί σε κρίσιμα συστήματα πολεμικών αεροσκαφών όπως τα F-15 , F-18 και F-22.

«Σε βάρος του απατεώνα που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των πτήσεων με πλαστά ανταλλακτικά έχει ξεκινήσει έρευνα. Ως αποτέλεσμα της έρευνας, ο ύποπτος συνελήφθη, καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση και διατάχθηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση», τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ψάχνουν κατασκόπους σε όλη την χώρα – Γιατί προειδοποίησαν επίσημα τους πολίτες και τι φοβούνται οι Τούρκοι!

Το πήρε απόφαση ο Ερντογάν – Βάζει τέλος σε όλες τις φήμες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκος εξαπάτησε τον αμερικανικό στρατό! Πουλούσε ψεύτικα ανταλλακτικά για F-15 – F-18 και F-22». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ