Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαθέσει προϋπολογισμό για τη συντήρηση των πολεμικών της πλοίων

«Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται ως περίγελος στον ελληνικό Τύπο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαθέσει προϋπολογισμό για τη συντήρηση των πολεμικών της πλοίων

Τούρκοι: Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαθέσει προϋπολογισμό για τη συντήρηση των πολεμικών της πλοίων, σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ, defenceturk.net, με φόντο την απόρριψη από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών τις δαπάνες συντήρησης 7 εκατ. ευρώ για τα πλοία του ελληνικού Λιμενικού.

«Σύμφωνα με την είδηση ​​του Defense Review, το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών απέρριψε μόνο 7 εκατ. ευρώ δαπάνες συντήρησης για τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού. Στο πλαίσιο αυτό, το Πολεμικό Ναυτικό ζήτησε επιπλέον κονδύλια περίπου 7 εκατ. ευρώ για την κάλυψη της συντήρησης πολεμικών πλοίων λόγω της δαπάνης των κονδυλίων που διατέθηκαν το προηγούμενο διάστημα», τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

«Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται ως περίγελος στον ελληνικό Τύπο τη στιγμή που, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του στόλου, και ιδιαίτερα των πολεμικών πλοίων, το Πολεμικό Ναυτικό αντιμετωπίζει πολύ αυξημένες ανάγκες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης για να διασφαλιστεί ότι όλες οι μονάδες λειτουργούν. έτοιμο και εργάζεται σε μια στιγμή», αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Τουρκική παραδοχή: Την υπεροχή η Ελλάδα με τα Rafale στο Αιγαίο – Θέλει Eurofigter και επιταχύνει τα KAAN

Τουρκία: Νέο ΣΟΚ με τα Eurofighter – Μένει χωρίς μαχητικά ο Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Η Ελλάδα δεν μπορεί να διαθέσει προϋπολογισμό για τη συντήρηση των πολεμικών της πλοίων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ