Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Λόγω των KAAN και των νέων τουρκικών F-16 οι Έλληνες βάζουν προς πώληση παλιά πολεμικά αεροσκάφη

«Οι θετικές εξελίξεις μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ σχετικά με τις πωλήσεις F-16 και την πρώτη πτήση του Εθνικού μας Μαχητικού Αεροσκάφους KAAN ανάγκασαν την Ελλάδα να κάνει το βήμα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Λόγω των KAAN και των νέων τουρκιών F-16 οι Έλληνες βάζουν προς πώληση παλιά πολεμικά αεροσκάφη

«Η Τουρκία, που ετοιμάζεται να αγοράσει F-16 από τις ΗΠΑ, εισήγαγε το Εθνικό μας Αεροσκάφος Μάχης KAAN στη “Γαλάζια Πατρίδα”, ωθώντας την Ελλάδα να πάρει νέες αποφάσεις. Ο Έλληνας υπουργός Δένδιας ανακοίνωσε ότι θα πουλήσουν τα παλιά πολεμικά αεροσκάφη F-4 και Mirage 2000-5», υπογραμμίζεται σε τουρκικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star, «οι θετικές εξελίξεις μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ σχετικά με τις πωλήσεις F-16 και την πρώτη πτήση του Εθνικού μας Μαχητικού Αεροσκάφους KAAN ανάγκασαν την Ελλάδα να κάνει το βήμα».

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Και όμως ανάμεσα στους Αμερικανικούς, τους Γάλλους, τους Ολλανδούς, τους Άγγλους, τους Ισπανούς, τους Ιταλούς και τους Γερμανούς κερδίζει η… Hyundai

Η Γερμανία μετέφερε 55 άρματα μάχης Leopard 1A5 και 18 άρματα μάχης Leopard 2A6 στην Ουκρανία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Λόγω των KAAN και των νέων τουρκικών F-16 οι Έλληνες βάζουν προς πώληση παλιά πολεμικά αεροσκάφη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ