Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Στόχος οι ελληνικές φρεγάτες με χιλιάδες τουρκικά καμικάζι drone KARGU – Τι λένε

Πώς θα τυφλώνουν τα πλοία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Στόχος οι ελληνικές φρεγάτες με χιλιάδες τουρκικά καμικάζι drone KARGU - Τι λένε

Τούρκοι: Στόχος και οι ελληνικές φρεγάτες με τα τουρκικά καμικάζι drone KARGU σημειώνουν Τούρκοι ειδικοί.

«Το UAV KARGU Kamikaze με RF Seeker και Anti-Tank Warhead θα είναι ενοχλητικό για τα εχθρικά πολεμικά πλοία», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της STM Οζγκούρ Γκιουλεριούζ.

Μιλώντας στο τουρκικό SavunmaSanayiST.com, ο Γκιουλεριούζ είπε ότι «το KARGU έχει παραχθεί σε αριθμό μεγαλύτερο από μερικές χιλιάδες» ενώ έχει εξαχθεί σε περισσότερες από δέκα χώρες.

«Υπάρχουν ορισμένες χώρες, που πραγματικά θέλουν να αγοράσουν και να δοκιμάσουν σε μικρές ποσότητες σε συγκεκριμένους αριθμούς, και είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με σχεδόν όλες τις χώρες που δίνουμε σε αυτούς τους χαμηλούς αριθμούς. Οι αριθμοί αυξάνονται», τόνισε.

Τούρκοι: Στόχος οι ελληνικές φρεγάτες με χιλιάδες τουρκικά καμικάζι drone KARGU – Τι λένε

Οι Τούρκοι μάλιστα υπογραμμίζει ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα KARGU «σε διαφορετικούς τομείς χρήσης, συμπεριλαμβανομένου του κοπαδιού»

Όπως αναφέρεται η αντιαρματική κεφαλή του KARGU μπορεί να πλήξει και πλοία ενώ ύπως υπογραμμίζεται «στην πραγματικότητα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πλοίο να τυφλωθεί όταν επιτεθείς εκεί από διαφορετικές κατευθύνσεις με ένα KARGU που φέρει πυρομαχικά διάτρησης θωράκισης».

Διαβάστε επίσης:

Οι Τούρκοι βάζουν φονικές πινακίδες στις φρεγάτες τους για τα drone που ρίχνουν

Τουρκία: Τι σημαίνουν οι ακραίες επιθέσεις του Ερντογάν κατά της Ελλάδας σε αυτό το χρονικό σημείο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Στόχος οι ελληνικές φρεγάτες με χιλιάδες τουρκικά καμικάζι drone KARGU – Τι λένε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ