Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Τι σημαίνουν οι ακραίες επιθέσεις του Ερντογάν κατά της Ελλάδας σε αυτό το χρονικό σημείο

Σταθακόπουλος και Εγκολφόπουλος, αναλύουν τι σημαίνουν οι νέες εθνικιστικές «κορώνες» του Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

Αλέξανδρος Κωτάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Σταθακόπουλος και Εγκολφόπουλος, αναλύουν τι σημαίνουν οι νέες εθνικιστικές «κορώνες» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

Τουρκία: Σε ακραίες προκλήσεις κατά της Ελλάδας επιδίδεται τον τελευταίο καιρό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τη σημασία αυτών ανέλυσαν ο  Τουρκολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος και ο Αντιναύαρχος ε.α Γιάννης Εγκολφόπουλος, σε τηλεοπτική εκπομπή του Open TV.

Κι όλα αυτά ενόψει της συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν, στις 5 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα, αλλά και της πιθανής επίσκεψης του ίδιου του Ερντογάν στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο.

Ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Τουρκία είχε ρίξει τους τόνους δείχνοντας καλή διάθεση για εποικοδομητικό διάλογο, τώρα που είναι οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ο Ερντογάν και οι επιτελείς του άρχισαν και πάλι τις «κορώνες».

Μία οι προκλήσεις με την Κύπρο, μία με τα νησιά, μία το θέμα της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας και πρόσφατα με τη Σμύρνη που ο Ερντογάν έφτασε να πει οτι έκαψαν και κατέστρεψαν τη Σμύρνη! Και φυσικά η συνεχόμενη παράνομη μετανάστευση την οποία οι Τούρκοι  χρησιμοποιούν για να πιέσουν την Ελλάδα.

Ολα αυτά γίνονται για να φέρουν τη χώρα μας προς τετελεσμένων γεγονότων, συνεπώς τώρα που είναι να μπουν σε διάλογο να έχουν το πάνω χέρι; Προφανώς.

Δείτε παρακάτω όσα λένε Σταθακόπουλος και Εγκολφόπουλος για τις προκλήσεις από την Τουρκία

Πηγή sportime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τι σημαίνουν οι ακραίες επιθέσεις του Ερντογάν κατά της Ελλάδας σε αυτό το χρονικό σημείο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ