Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Το εμπόδιο του Μενέντεζ ξεπερνιέται εύκολα στα F-16

Πώς πιστεύουν οι Τούρκοι οτι μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο Μενέντεζ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Το εμπόδιο του Μενέντεζ ξεπερνιέται εύκολα στα F-16

Τούρκοι: Το εμπόδιο του Μενέντεζ ξεπερνιέται εύκολα στα F-16 λόγω της συζύγου του.

Ότι οι Τούρκοι μπορεί να ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο του Αμερικανού Γερουσιαστή, Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος αντιτίθεται στην πώληση των αμερικανικών F-16 στην Τουρκία, υποστηρίζει ο Οζάι Σεντίρ, σε άρθρο του στην Milliyet.

O Toύρκος δημοσιογράφος και αναλυτής, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο καθεστώς Ερντογάν, αναφέρει πως ο «Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Μενέντεζ μπορεί να χρησιμοποιήσει το βέτο του, αλλά αν το αμερικανικό σύστημα το επιθυμεί, θα ξεπεράσει πολύ εύκολα το εμπόδιο του Μενέντεζ».

Σύμφωνα με τον Οζάι Σεντίρ ο μεγαλύτερος «παράγοντας στην αντίθεση του γεννημένου στην Κούβα Μενέντεζ με την Τουρκία είναι η επιρροή της συζύγου του, η οποία προέρχεται από την Αρμενική διασπορά στις ΗΠΑ».

Τούρκοι: Το εμπόδιο του Μενέντεζ ξεπερνιέται εύκολα στα F-16

«Η σύζυγος του Μενέντεζ, που είναι ένα πρόβλημα σήμερα, είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας», αναφέρει ο Τούρκος, σημειώνοντας πως το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης «διεξάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα για τον Μενέντεζ και τη σύζυγό του, Ναντίν Αρσλανιάν».

«Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές ερευνούν εάν η Ναντίν Αρσλανιάν δεχόταν δώρα ή υπηρεσίες σε αντάλλαγμα για τις «χάρες» του Μπομπ Μενέντεζ», τονιζεται.

«Οι ΗΠΑ είναι χώρα των παζαριών, ο Μπομπ Μενέντεζ πείθεται να μην χρησιμοποιήσει την κάρτα του βέτο με αντάλλαγμα να απαλλαγεί από τη νέα έρευνα, εφόσον ο Λευκός Οίκος έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει όλα του τα όπλα για αυτό το θέμα», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων ο Σεντίρ.

Διαβάστε επίσης:

Πλήρης επιβεβαίωση: Με Πακιστανούς πιλότους πετούσαν τα τουρκικά F-16 στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Νέα ολομέτωπη επίθεση Ακάρ – «Να ξυπνήσουν οι Έλληνες»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Το εμπόδιο του Μενέντεζ ξεπερνιέται εύκολα στα F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ