Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Βυθίστηκαν ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού – Θα αποσυρθούν λόγω φθοράς; – Τι λέει η Ελλάδα

Μάλιστα στις τουρκικές αναρτήσεις υπάρχει και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Βυθίστηκαν ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού - Θα αποσυρθούν λόγω φθοράς; - Τι λέει η Ελλάδα

Τούρκοι: Βυθίστηκαν ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού, αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους «πλημμύρισε και η αεροπορική βάση Στεφανοβίκειο, που βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης».

«Στο νερό βυθίστηκαν και ελικόπτερα στη βάση όπου βρισκόταν η Ταξιαρχία Αεροπορίας της 1ης Ελληνικής Διοίκησης Στρατού», σημειώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Τούρκοι: Βυθίστηκαν ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού – Θα αποσυρθούν λόγω φθοράς; – Τι λέει η Ελλάδα

«Από την άλλη, είναι γνωστό ότι η εν λόγω βάση φιλοξενεί και επιθετικά ελικόπτερα AH-64 Apache», αναφέρουν οι Τούρκοι οι οποίοι υπογραμμίζουν ότι «πλημμύρισαν και τα AH-64 Apache που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της κρουστικής δύναμης της Ελληνικής Χερσαίας Αεροπορίας».

Μάλιστα στις τουρκικές αναρτήσεις υπάρχει και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

«Είναι γνωστό ότι η επαφή με το νερό, ειδικά για αεροσκάφη, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη από άποψη βραχυκυκλώματος και διάβρωσης. Τα αεροσκάφη που έρχονται σε επαφή με νερό πάνω από ένα ορισμένο ποσό γενικά αποσύρονται λόγω υψηλού και επικίνδυνου κόστους επισκευής», σημειώνει το τουρκικό DefenseSanayiST.com.

Σε ανακοίνωση του το ΓΕΣ ανακοινώνει ότι, το σύνολο των Ελικοπτέρων (Ε/Π) που σταθμεύουν στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1ης ΤΑΞΑΣ) στο Αεροδρόμιο (Α/Δ) του Στεφανοβικείου Βόλου, έχουν μεταφερθει ενώ τονίζεται ότι όσα εμφανίζονται στις φωτογραφίες είανι ανενεργά λόγω παλαιότητας (60 ετών).

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Η απίστευτη ιστορία των LCS – Πως ενώ δείχνουν Star Trek στην ουσία είναι άχρηστα πλοία

Φρεγάτες: Γιατί οι Αμερικανοί υποστηρίζουν πως τα LCS δεν αξίζει να τα αγοράσει κανένας την ώρα που η Ελλάδα τα θέλει για κορβέτες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Βυθίστηκαν ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού – Θα αποσυρθούν λόγω φθοράς; – Τι λέει η Ελλάδα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ