Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Απίστευτο – Ο Ερντογάν ψήφισε και μοίρασε… χρήματα σε παιδάκια!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μοίρασε... τουρκικές λίρες σε παιδάκια στο γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης όπου ψήφισε.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Τουρκία: Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μοίρασε... τουρκικές λίρες σε παιδάκια στο γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης όπου ψήφισε.

Οι πιο κρίσιμες εκλογές της 20ετίας λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία, με τους Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να κονταροχτυπιούνται για την προεδρία.

O Τούρκος πρόεδρος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα σε γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Εμινέ.

Οι δυο τους περίμεναν υπονομευτικά τη σειρά τους έξω από το εκλογικό τμήμα ενώ οι κάμερες τους κατέγραφαν. Μάλιστα, σε μια… αυθόρμητη πράξη αγάπης, ο Ερντογάν συνομίλησε με παιδάκια, στα οποία μοίρασε τουρκικές λίρες!

Από ‘κει και πέρα, αφότου ψήφισε, ευχαρίστησε τα μέλη του εκλογικού κέντρου για τη διαδικασία και στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Ενα επικερδές μέλλον» για την χώρα και την δημοκρατία της ευχήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος για την Τουρκία από το εκλογικό τμήμα όπου ψήφισε.

«Είναι σημαντικό όλοι οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν απρόσκοπτα μέχρι στις 17.00 για να δείξουν την δύναμη της τουρκικής δημοκρατίας», είπε ο Ερντογάν χωρίς να διατυπώσει πρόβλεψη για την νίκη του.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα του ασκήθηκε σκληρή κριτική για την επιλογή του μοιράζει χρήματα σε παιδιά, με τον ίδιο από την πλευρά του να έχει γίνει μέχρι και… κουρέας για χάρη των εκλογών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Απίστευτο – Ο Ερντογάν ψήφισε και μοίρασε… χρήματα σε παιδάκια!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ